Prikaži potpunu verziju : Ni No Kuni II
I ovo stize na PC :D
Bandai Namco announced today that Ni no Kuni II: Revenant Kingdom, the follow up to Level-5 and Studio Ghibli's critically acclaimed JRPG we ourselves called "a love letter to fans" will find its way to the PC digitally later this year. We haven't heard a whole lot about the game since PSX 2015, but it's always great to see more games find its way to more platforms - especially one as good-looking as this one. The publisher did not mention anything about the original Ni no Kuni, perhaps due to licensing issues as Studio Ghibli is no longer involved with the series.
http://www.rpgsite.net/news/5228-ni-no-kuni-ii-revenant-kingdom-is-coming-to-pc
I to isti dan kad i za PS4
http://www.usgamer.net/articles/ni-no-kuni-ii-coming-to-pc-getting-simultaneous-worldwide-release
shbvWYgr4K0
Roronoa Zoro
26.1.2017, 17:16
ovih par godina je tako dobro biti PC igrač
jedva čekam
Meh ja bih više voleo da weeaboo gluposti (ma koliko bile kvalitetne) ipak ostanu na konzolama...
Vladimirus86
26.1.2017, 18:16
@dex
Naslov je Ni no Kuni, verovatno ti se omaklo prilikom kucanja. :a_whistli
@dex
Naslov je Ni no Kuni, verovatno ti se omaklo prilikom kucanja. :a_whistli
Meni se cini da se neko zeza :D Ako pogledas u mojoj prvoj poruci u ovoj temi naslov je Ni No Kuni. Ali nemam pojma kako forum radi pa mozda i jesam pogrjesio xD Desi se jbg.
Ne zeza te niko, nego sam ja ispravio kad je Vladimirus rekao da si pogrešio :p Kas se promeni ime teme, vBulletin softver menja ime u zaglavlju prve poruke u temi i u porukama nakon ispravke, kod ostalih ostaje staro ime.
Roronoa Zoro
26.1.2017, 21:05
Meh ja bih više voleo da weeaboo gluposti (ma koliko bile kvalitetne) ipak ostanu na konzolama...
to je sad stvar (ne)ukusa
pentraksil
26.1.2017, 21:29
Meni je ovo fina vest. Ni ja licno nisam preveliki ljubitelj ovakvih igara (iako anime obozavam) ali mi Ni No Kuni izgleda fino.
Prvi deo je na vrlo dobrom glasu. Ja bih voleo da probam ali nisam siguran, ne leži mi više jRPG kao nekad, da li je do mene ili do njih ne znam... Kako god, od viška izbora sigurno glava ne boli.
Vladimirus86
26.1.2017, 23:37
Ja probao prvi deo i posle pređene trećine batalio. Igra je jako lepa i bajkovita ali su dijalozi i likovi bili previše, hm... dečiji za mene. Plus, mehanika na foru pokemona, sakupljanje i level-ovanje monster-a nije moj fazon. Čak ni što je Gibli radio animacije nije pomoglo. U zadnje vreme, od JRPG-a mogu jedino Final Fantasy da varim.
to je sad stvar (ne)ukusa
Kako god, što se mene tiče na Steamu vlada prezasićenje anime-themed glupostima koje služe samo da bi se dobile pozadine i emotikoni i zbog toga mi je počelo da bude muka i od kvalitetnih naslova ovog tipa.
Al' ne žalim se previše, onomad mi je neka budala kupila Deathsmiles foil karticu za 5€.
Roronoa Zoro
26.1.2017, 23:57
Kako god, što se mene tiče na Steamu vlada prezasićenje anime-themed glupostima koje služe samo da bi se dobile pozadine i emotikoni i zbog toga mi je počelo da bude muka i od kvalitetnih naslova ovog tipa.
Al' ne žalim se previše, onomad mi je neka budala kupila Deathsmiles foil karticu za 5€.
to si u pravu
Napokon dočekasmo da jedan dio izađe i za PC.
pentraksil
9.2.2017, 22:54
Napokon dočekasmo da jedan dio izađe i za PC.
Steta sto i kec nije najavljen, ali bar je dvojka sigurna.
pentraksil
23.8.2017, 11:06
Izgleda da ce se i kec pojaviti na PC-ju
http://www.pcgamer.com/ni-no-kuni-2-dev-teases-the-original-game-on-pc/?utm_content=bufferfda3b&utm_medium=social&utm_source=facebook&utm_campaign=buffer_pcgamerfb#comment-jump
^E to je već jako lijepa vijest. :aplauz: Ionako sam žalio što je nikad nisam kupio za PS3, poslije svih onih pozitivnih kritika.
Mogao si da je odigras na emulatoru ;)
U svakom slucaju ako se ovo ispostavi tacno to je jako dobra vest
^Nisam znao da li funkcioniše PS3 emulator a i bilo je dosta priče po internetu da je jako loš frame rate. Ovako je mnogo bolje, jedino treba dočekati. :)
pentraksil
24.8.2017, 11:45
Mogao si da je odigras na emulatoru ;)
U svakom slucaju ako se ovo ispostavi tacno to je jako dobra vest
PS3 emulator? Nisam siguran koliko to uopste funkcionise. Trazio sam ja to odavno ali nigde nista validno
Jeste Ps3 cak se i nova Persona moze igrati preko istog i to 60fps (uz malo twekovanja)
Datum izlaska pomjeren za 23. mart
ESsbvA2bcoI
Vladimirus86
24.3.2018, 8:07
Izašlo. Za sve.
Jeste i igra je za sada odlicna, veoma dobar jrpg, combat, grafika, crtez, dizajn etc Jeste da je u pitanju T game ali moram priznati da mi se svidja za sada...jos ako se uzme u obzir da je ovo izgleda prva pc igra koju su uradili iz Level-5
Sta je ovo, meni jednocifren br. FPS u bilo kojoj rezoluciji?! Los port?
Reseno: To samo laptopovi sa dve graficke zbunjuju igru...
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.