PDA

Prikaži potpunu verziju : Uvećan račun


ekvi
12.10.2016, 16:59
Poslednja 3-4 meseca mi se konstantno uvećava račun za box4 paket. Od regularnih 5000-5500 (uzeo sam i telefon ) račun je pre tri meseca bio 6500 hiljada, računao sam da sam bio u Grčkoj pa možda neke poruke... Prošli put stiže račun od preko 8 000 dinara. Nisam imao vremena da idem da vidim pta se dešava nego platih. Sada u septembru 9 700?! Kaže službenica, aktivirali ste internetom neke opcije koje se plaćaju. Zanima me šta sam to mogao bez sopstvenog znanja da platim i kako je to moguće?! Poslaće mi listing u međuvremenu, a ona je "poisključivala" sve ( a ne zna da mi objasni šta je to) što sam plaćao. Ljudi, kako je ovo moguće?

Aibo
12.10.2016, 20:13
Dok ti ne stigne listing i vidiš na šta je taj novac navodno otišao možemo samo da gledamo u pasulj. Ako si ti siguran da nisi aktivirao nikakve dodatke, postoji šansa da su prosto nešto zabrljali i pripisali ti neko ubrzanja neta/dodatne pakete kanala/minute za inostranstvo... Ništa drugo nego da sačekaš listinge ili odeš lično da raspraviš.

Spawn BG
12.10.2016, 21:28
Dok ti ne stigne listing i vidiš na šta je taj novac navodno otišao možemo samo da gledamo u pasulj. Ako si ti siguran da nisi aktivirao nikakve dodatke, postoji šansa da su prosto nešto zabrljali i pripisali ti neko ubrzanja neta/dodatne pakete kanala/minute za inostranstvo... Ništa drugo nego da sačekaš listinge ili odeš lično da raspraviš.U četiri ŠAKE :boxing::boxing: :D