Prijavljivanje

Prikaži potpunu verziju : Stranger Things

doctor
1.8.2016, 15:37
Ne mogu da verujem da ova serija još nema svoju temu. :D

U pitanju je originalna Netflix serija, science fiction, horor, smeštena u osamdesete godine prošlog veka. Dešavaju se čudne stvari, strašne stvari, spominje se DnD i Atari, tinejdžeri upadaju u nevolje, ljudi nestaju, svetla se pale i gase sama od sebe, imamo elemente Silent Hilla, Aliena i sličnih horora u seriji, ima telekineze, ima misterije, ima vladinih eksperimenata ima svega. Cela prva sezona (koja je koliko ja kapiram standalone) je dostupna još od 15. jula na Netflixu.

Odgledao sam je za manje od 24 sata, ima 8 epizoda koje traju od 45-50 minuta. Apsolutna preporuka za sve fanove avantura i SF-a. U suštini ništa posebno ali dobro izbegava većinu ustaljenih praksi u ovakvim serijama, likovi su zanimljivi, gluma je dobra, priča svarljiva. Ništa posebno u suštini ako pogledam objektivno ali subjektivno - totalno me je navukla.

Kidja
1.8.2016, 15:50
Odgledao sam je za manje od 24 sata, ima 8 epizoda koje traju od 45-50 minuta. Apsolutna preporuka za sve fanove avantura i SF-a. U suštini ništa posebno ali dobro izbegava većinu ustaljenih praksi u ovakvim serijama

Mmm...ok.

Serija je dobra ali ima 8 epizoda i nece imati nastavak , makar nije planirano tako da nema bas potrebe da se pravi posebna tema.

dex3108
1.8.2016, 16:14
Nova sezona je skoro 100% sigurna. Braca Duffer imaju ideje i Netflix je za ali nece zuriti sa nicim

http://collider.com/stranger-things-season-2-matt-ross-duffer-interview/

Kidja
1.8.2016, 16:40
I srecan i nisam sto ce biti druge se zone. Cini mi se da su lepo spakovali ovih 8 epizoda.

doctor
1.8.2016, 16:44
I srecan i nisam sto ce biti druge se zone. Cini mi se da su lepo spakovali ovih 8 epizoda.

Pa eno ga Fargo, odlična serija, druga sezona je skroz druga priča i skoro da nema veze sa prvom a obe su bile odlične. True Detective valjda prati sličan koncept.
Može ovo da bude odlično samo da svaka sezona ima svoju priču.

Mmm...ok.

Pa stvarno nije ništa posebno, lagao bih kada bih rekao da jeste ali to ne znači da je loša.

Kidja
1.8.2016, 16:47
Pise u clanku da ce prica u drugoj sezoni pratiti istu porodicu.

Inace je serija fantasticna.

doctor
1.8.2016, 18:58
Jeste, sad sam video.

Pa dobro, kraj ostavlja prostora za nastavak. Ipak bih pre bio za neku novu priču, vidi se da umeju da barataju sa materijalom a to što ih Netflix ne ograničava može da bude samo dobra stvar.

Neutrino
1.8.2016, 19:01
Ima tu itekako materijala za nastavak. Gomila pitanja nije dobilo odgovor a otkriveno je tek koliko treba da prva sezona bude kompletna.

Iskreno, Stranger Things, nešto najbolje što sam gledao u psolednjih par godina.

Ocelot
1.8.2016, 20:03
Tema za serije.

http://www.sk.co.rs/forum/showthread.php?t=42816&page=188