Prikaži potpunu verziju : Potrebna pomoc oko hladjenja
MacvaSabac
27.7.2016, 20:30
Postovanje,
imam Cooler Master Storm Scout Advanced 2 kuciste. Dobio sam tri ventilatora. Dva napred i jedan nazad. Imam LC Power 120 hladnjak za procesor. E sad me interesuje, da li je moguce da umesto ventilatora na cpu hladnjaku postavim neki Noctuin i koji mi preporucujete ?
Drugo pitanje je vezano za hladjenje dobijeno sa kucistem. Da li JetFlo ventilatori odgovaraju ili da kupim neka tri ventilatora od Noctue i koje? Znaci trebaju mi dva napred i jedan nazad.
Ako moze pomoc molim vas.
Који процесор хладиш? Тај LC120 је одличан хладњак,чини ми се да си некако себи утувио у главу Noctuin и само Noctuin,или је неко утицао на тебе својим причама.
MacvaSabac
28.7.2016, 12:59
Hladim i5 6500 i imam lepe temperature od 26 do 32 stepena u idle. Rekoh da poboljsam samo malo sa ventilatorima. Znam da je LC odlican.
Ako drži dovoljno niske temperature i u loadu - ne popravljaj ono što nije pokvareno. :)
water wizard
28.7.2016, 14:23
može da ti spusti temp za 2 stepena..
имаш одлично кућиште,довољно вентилатора,добар хладњак на процесору...ако се не греје под оптерећењем...не бих ја ту ништа дирао
Slazem se sa ostalima, mislim da bi ti to bilo nepotrebno trosenje novca ako ti taj LC vec vrsi posao. Ja takodje posedujem taj LC od skoro i prezadovoljan sam. Imao sam problem sa pregrevanjem procesora (i5 4460) tokom igranja, temperature su dolazile i do 75 stepeni. Kupio sam ovaj kuler i bolje kuciste sa 3 venta, temperature mi sad ne prelaze 51 stepen pri maksimalnom opterecenju. To je moje iskustvo, za druge kulere ne mogu da govorim jer ih nisam koristio. Mada prema onome sto sam imao prilike da procitam na netu, nije toliko velika razlika u pitanju da bi opravdala toliku razliku u ceni.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
s[C]ream Zombi[E]
29.7.2016, 12:23
Nista ti tu nemoj da mijenjas. To kuciste je odlicno kao i njegovi ventilatori. Uzivaj cijepajuci samo. :D Sretno.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.