Prikaži potpunu verziju : Virus Kormilar
Da li se neko susretao sa ovim virusom? Ne prepoznaje ga ni jedan antivirus, a vidi se među fajlovima na flešu kada se ubaci u tv. Pokupljen je sa računara u školi koji se ne ažuriraju redovno... duga priča.
Skini MCShield i ocisti fles preko njega :)
Imam na USB folder filmovi,ima 4 filma i jedan fajl u njemu
MM_PLAY_TIME
Mislio sam da je od windowsa jer na tom USB je windows sistem,kako god ja taj fajl nisam kopirao u tom folderu,kad ukucam mm play time u nastavku izlazi virus,jer mogu nekako da ocistim to a sistem da spasim.
MARE GSX R
12.7.2016, 19:41
Mm play time meni stoji na flashu kada ga ukljucim preko dvbt2 boxa... da nisi ti nesto tako kacio...
Послато са LG-P760 уз помоћ Тапатока
Jesam ukljucivao sam da vidim kako se vide slike filmovi,mogu da obrisem na delete bez posledica? Vidim pise na google u nastavku "virus" mozda to ljudi najvise traze...
MARE GSX R
12.7.2016, 20:40
Ja sam to brisao par puta, bez ikakvog problema, to ti dolazi od prikljucivanja flasha na box i siguran sam 99% da nije nikakav virus ili da ces imati posledice ako obrises....
Do sad nisam imao iskustva stim veliko hvala! Mada iskreno ne znam zasto mora to u folderu da ima.
Skini MCShield i ocisti fles preko njega :)
Evo upravo uradio MCS i MalwareB i nista. Javlja da nema nicega, a komp usporava i na flesu je jos uvek Kormilar.
Mora da je to domaći serbski virus zato ga niko ni ne otkriva......
Ma niđe veze da je virus u pitanju, ako nije detektovan od MCS i Malwarebytesa skeniraj ga SuperAntiSpywareom ali sumnjam da ćeš išta naći.
MARE GSX R
13.7.2016, 22:52
Cek ja nesto ne kapiram, ti si imao zasebno fajl mm play time, i neki fajl za koji sumnjas da je to taj virus kormilar(nem ni pojma sta je to)..?ili mislis da je mm play time virus...?
Ja glavu dajem da je Kormilar naziv nekog subtitle fajla sa srt ekstenzijom koji ide uz istoimeni video fajl, a on kont'o da je virus😂
Nije od TVa, dobio sam na flashu kada ga ubacim u tv ekstenziju cm003 i to je ok. Ali javlja mi se folder G:\kormilar/popaj.exe Veze nemam sta je. Samo znam da ga imaju svi flashovi koji su bili u skolskim racunarima.
Sass Drake
14.7.2016, 11:02
Skini Malwarebytes Anti-Malware i skeniraj sa njim sistem.
Formatiraj fleševe i skrati proceduru
Bice da jedan dobar format resava situaciju. Hvala svima.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.