Prikaži potpunu verziju : Undefined network problem
Instalirao sam Windows 7 na računar mom drugu, kod mene je internet radio normalno međutim kada sam odneo računar kod njega i priključio ga piše Undefined network i stoji ! na ikonici, kako da rešim ovaj problem?
analayzer
14.6.2016, 14:30
Kakav internet ima tvoj drugar i kako se kačiš ruter direktno i slično? možda je do provajdera
?
ADSL ima i on ja, povezivanje direktno preko kabla.
Doneo sam kućište kod mene i isti problem, Unidentified network, nije mi jasno kako jer je kod mene radio net.
water wizard
14.6.2016, 20:43
si probao repair?
Na kakav repair tačno misliš?
water wizard
14.6.2016, 21:09
diagnose http://prntscr.com/bgdra1
Jesam nekoliko puta ali nije pomoglo.
Ne mogu da vam opišem koliko me izluđuje ovaj problem.
dejan_osipaonica
19.6.2016, 22:14
Mozda je problem s ugradjenom mreznom kartom probajte s nekom za PCI slot
analayzer
19.6.2016, 23:15
Onda je mrežna zveknula. Nabavite neku pa probajte. Jedino možeš live Linux da probaš pa ako ni on ne nalazi internet stvar je jasna.
DArthShone
20.6.2016, 11:49
Onda je mrežna zveknula. Nabavite neku pa probajte. Jedino možeš live Linux da probaš pa ako ni on ne nalazi internet stvar je jasna.
I onda mu preostaje samo jedno, da kupi novu mreznu. Mada mi ovo mirise na klasican problem windowsa, da zapamti podesavanja za prethodnu mrezu, to jest, mozda je podesavao posebnu IP adresu za svoj racunar, pa ruter brljavi, Prvo neka resetuje ruter. Ali ako i posle toga ne nadje net, ili kako si vec rekao u Linuxu ne vidi net, mrezni cip pobrljaveo, i nema mu leka, samo nova mrezna kartica.
Na kraju se ispostavilo da je zaista mrežna karta izgorela, vratio sam malo film i setio sam se da je udario grom dok je kompjuter bio uključen kod mene, ja sam ga tada ugasio i kasnije odneo kod druga i utvrdio da ne radi internet.
Inače ubacio sam mu u PCI slot mrežnu kartu, sada radi internet.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.