Prikaži potpunu verziju : Pioneer DVR 215D
Blizi se vreme zamene ovog vremesnog rezaca sa kojim sam prezadovoljan, kada bih nasao novi ponovo bih ga kupio ali ne nalazim ga. Zna li neko koji je sadasnji aktuelni rezac naslednik gore pomenutog?
Kupi bilo koji, danas su svi jednako (ne)kvalitetni. Možeš neki LiteON recimo.
Kupi bilo koji, danas su svi jednako (ne)kvalitetni. Možeš neki LiteON recimo.
Ne odgovara mi (ne)kvalitetni? Rezem video DVD pa je potrebno da zapis bude lako citljiv i u losijim kucnim dvd plejerima.
Послато са D2005 уз помоћ Тапатока
Pa svi su isti, to je ono što hoću da kažem. Vreme super kvalitetnih rezača koji su trajali godinama je davno prošlo, danas se kupi neki, šljaka 2 godine koliko mu je garancija i zameni drugim.
Hvala Picard.
Meni je jedan jako jeftini Lite-ON, bučan kao traktor i jevtin na oko... odlično rezao diskove.
Bio sam u to vreme dokon i poredio u nekom Nero Tool-u svaki rezani disk koji mi je došao pod ruke, sa LG, Pioneer, Samsung rezača... i ovaj LiteON koji je tog trenutka bio najjeftiniji rezač u radnjama je imao super kvalitet rezanja, znači jako malo errora itd. On je sam crkao pre par godina ali svi diskovi evo čitljivi i nakon 7-8 godina.
A pišem ovo da kažem da možeš dobiti lepo rezane i dugo čitljive diskove čak i iz jeftinog rezača. E sad pojma nemam da li današnji Lite ON-ovi imaju išta zajedničko sa tim iz tog vremena.
water wizard
5.6.2016, 0:32
i nemaš neki izbor 2-3 rezača sa istom cenom možda 100 din razlike, cd polako odlazi u istoriju kao i flopy, što se tiče kvaliteta rezanja to zavisi i od kvaliteta diskova i od rezača i od brzine rezanja
i nemaš neki izbor 2-3 rezača sa istom cenom možda 100 din razlike, cd polako odlazi u istoriju kao i flopy, što se tiče kvaliteta rezanja to zavisi i od kvaliteta diskova i od rezača i od brzine rezanja
Upravo tako....
Ako ćeš ikada rezati M-Disc DVDove, onda kupi LG, ako nećeš, kupi Lite-On.
Svi su podjednako loši, a i šta bi ti za 1400 dinara. :D
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.