Prikaži potpunu verziju : da li sam pogrešio?
pitam se jesam li pogrešio, pazario sam nove, skener canon lide 120 i kolor laser hp cp1025? ne znam koliko pametan potez sa moje strane, s obzirom da sam par dana kasnije saznao za epson mf L365, (sa ugrađenim ciss-om) koga hvale na benchmarkovom sajtu... platio sam ih nešto preko 150 eura. btw,sada kada sam kupio zanima me još i na kom papiru je najbolje štampati laserom u boji :eek::o
Svetislav
24.5.2016, 17:45
Nisi nam naveo promenu, skenera i stampaca. Za taj HP set originalnih tonera je malojeftiniji od njega samog???. A na kojem papiru zavisista stampas?
povremeno/po potrebi/ štampanje dokumenata i po koja slika(eventualno poster u programu ronyasoft poster printer). Kad kažem tako mislim oko 20-30strana mesečno. Čitao sam po netu da je reciklaža po toneru a ima ih 4, po x1000 dinara, ili u drugom slučaju, ubaciti kompatibilne tonere od po 1500 dinara, što je isto prihvatljivo. Samo ne znam koliko su u startu ovi toneri puni. kada odštampam probnu stranicu prikaže 100%(odštampao sam samo 5-6 slika u formatu a4)
Нови тонери не долазе у обзир, али супер ако имаш где да их рециклираш. То је мени била "идеја водиља" када сам пазарио колор-ласер. Брзо се празне, да знаш и то не подједнако.
pod tim brzo se prazne, jel si mislio na inicijalne tonere? ako ne, otprilike po tvom iskustvu koliko stranica odštampa? koji model ti imaš? i na kojem papiru je najbolje štampati? koristio sam najobičniji od ja mislim 80g... ne znam kako skener da podesim da na auto scan dugme skenira direktno u jpg a ne u pdf i da iseče sve fotke? bez ulaska u ijscan utility i to mi se ne sviđa kod skenera. pored toga, postoji već dugme pdf tako da mi je logičnije tu da konvertuje u pdf, a dugmence copy radi odlično, kada mi je npr. uključen crno beli laserski canon lbp 2900 direktno štampa na njega, a kada uključim hp štampa na njega tako da to je ok
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.