Prikaži potpunu verziju : LG G2 i Cyanogenmod 13
I like games
1.3.2016, 18:19
Da li neko ima G2 sa CM13. Da li ima probleme i bug-ove? Na xda se neki žale na intenzitet zvuka i kameru.
Prief Lirator
3.3.2016, 14:41
Imam ja, baš sam prije par dana instalirao CyanogenMod 13 (a do sada sam koristio Stock).
Prezadovoljan sam, puno je brži i bolji od Stock-a. :)
Baterija je drastično bolja (ono nisam očekivao).
Posebno mi se sviđa detaljno podešavanje LED notifikacione lampice (za svaku aplikaciju se može podesiti određena boja i brzina bljeskanja).
Nisam primijetio nikakve bagove (osim jednog kozmetičkog - kada je na punjaču, piše Slow charging).
Zvuk na zvučnik jeste dosta tiši, ali nije toliko tih da mi to smeta (npr. prije sam pojačavao zvono na 4 od 7, a sada pojačan na 6 od 7).
Youtube sam pojačavao na 10 od 15, a sada pojačam na 14 od 15.
Znači nije puno tiši da bi mi smetalo.
Kamera je moooožda malo lošija, ali pošto ne slikam često - ovo mi nije problem.
Vjerovatno će se još dosta usavršiti, i dalje je Nightly verzija i skoro svaki dan dobija apdejtove.
LG G2 je i dalje vrhunski telefon. ;)
Svakako najbolja kupovina po meni za te pare, pokazao se kao dosta bolji telefon od g3, stabilniji i cak brzi. Pojedini modeli imaju problem sa "zutom mrljom" na displeju, ali generalno, najbolja kupovina(bez kineza), vrhunski uredjaj, sjajnog dizajna, displeja, kamera-dobra, jedina mana nedostatak slota za kartice memorijske, al ako ubodes 32gb verziju, nema potrebe za dotadnim memorijskim prostorom. Planiram da je pazarim kad mi lumia 925 dosadi i kad dignem ruke od windows platforme(8.1-10-nebitno). Pozdrav
Prief Lirator
3.3.2016, 17:15
Baš tako, ne bih ništa više dodao na tvoj post.
Ja sam ga kupio nedavno polovnog, i to 32 GB verziju u fantastičnom stanju za 170 evra.
Još jedna stvar je odlična podrška zajednice i puno dobrih ROM-ova (pošto je LG najvjerovatnije obustavio dalje zvanične apdejtove).
Posebno mi se sviđa iskorištenost prostora, odnosno veliki displej sa malim ivicama (ima jedan od najboljih screen-to-body ratio).
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.