Prikaži potpunu verziju : Preusmeravanje poziva
Imam 063 karticu na pripejd i 064 na postpejd. Kako 063 karticu sve manje koristim, a kupujem telefon koji nije Dual, hteo bih ovu karticu da ugasim a sve pozive da preusmerim na 064. Kako to da izvedem?
Ako je Android OS, u podešavanjima za poziv imaš Additional Settings i u njemu Call Forwarding. Odabereš Voice Call i u Allways Forwarding ukucaš taj 064 broj. Proveri samo na sajtu Telenora da li se i koliko naplaćuje ta usluga.
Misliš, uradim to sa 063 karticom i posle je izvadim, ubacim 064 i to radi?
water wizard
25.2.2016, 19:03
https://www.telenor.rs/sr/Privatni-korisnici/Usluge/Ostale-usluge/Opisi-dodatnih-usluga/Preusmeravanje-poziva/
Misliš, uradim to sa 063 karticom i posle je izvadim, ubacim 064 i to radi?
Da. To će da radi dok ti ne ugase karticu, onda više broj nije u tvom vlasništvu.
water wizard
25.2.2016, 22:58
pa mora da uplaćuje kredit ako hoće da mu radi ja kako razumem oni to naplaćuju kao da on zove sa 063 taj 064
Malo je, neka naplate kao da sam u romingu.
Bezuslovno preusmeravanje svih poziva
**21*broj telefona#
otkazivanje
##21#
Umesto 21... 67 (ako si zauzet), 61 (ako zvoni do kraja i ne javiš se), 62 (ako nisi dostupan)
Dobri stari GSM kodovi...
I kao što Mare kaže, radiće dok ti je broj aktivan... kad ga ugase, gotovo.
Uplatiš jednom godišnje 100 dinara da ti ne ugase broj i to ti je to (mislim da se preusmeravanje ne naplaćuje, ali proveri stanje kredita na toj kartici sad i posle par preusmerenih poziva).
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.