Prikaži potpunu verziju : Koji kineski hibrid do 80 evra?
Dosao sam do nekih parica konacno i vec duze vreme planiram da kupim neki kineski hibrid od osam inca. Za sad mi kao jedino dobro resenje deluje onda v820w. Ako neko ima neki predlog neka kaze. I neki savet u vezi same kupovine dobro bi dosao jer pre nisam tako kupovao.
Zar niko nema neku preporuku? Krug sam suzio na Chuwi vi8 (i sve njegove verzije ono pro, plus...) i ondu v820w. Baterija i hdmi su najvaznije stvari, a onda ide ekran, brzina i sve ostalo. I koji sajt mi preporucujete i da li pali ono da im kazem da testiraju pre slanja?
PierLiator je rekao na koje brendove da se baca pogled. Ne razlikuju se mnogo a moraš imati na umu da ti carina može biti od 1-3k.
Toliko sam i planirao za carinu. A jel nece da mi bude vise od 3000? I kolike su sanse da mi posalju neispravan primerak? Verovatno cu neki chuwi jer imaju bolju bateriju od onde v820w :)
Evo nasao sam sad chuwi hi8 pro koji ima i 1080 ekran i hdmi sto je super za 90 evra. Ali me plasi da to nije neka greska jer ponekad iznose neke nebuloze na sajtovima i neke netacne informacije... Jeste da je baterija samo 4000 mah ali negde mora da se stisne.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.