PDA

Prikaži potpunu verziju : Steelseries Siberia V2 Gold kvar?

Jamiroquai
5.11.2015, 10:47
Od pre par dana pokvarile su mi se slušalice, prvo je jedan zvučnik prestao da radi (kada pojačam skroz tu stranu, čujem zvuk ali je previše tih), a potom je i druga strana prestala da reprodukuje zvuk. Mikrofon i dalje radi. Nosio sam ih u jedan servis u Kragujevcu, rekli su mi da u kablu nije problem, a da slušalice ne znaju da poprave jer uglavnom rade sa nekim manje kvalitetnim.
Da li neko zna u čemu može biti problem i gde mogu da ih odnesem ili pošaljem na popravku? Neophodne su mi zbog posla, za koji trenutno koristim bubice koje su strašno neudobne.

Hvala :)

Aibo
14.11.2015, 18:23
Da li su slušalice sa 3,5 mm priključkom ili USB varijanta?

Jamiroquai
16.11.2015, 16:30
Sa 3.5mm. Nosio sam ih kod 5-6 ljudi, i niko nije hteo da se maltretira i da ih otvara, na svu sreću ćale ima nekog poznanika koji ih je otvorio i zalemio opet. Nikad tanju žicu nisam video u životu, zato mi je i jasno zašto niko nije želeo da ih popravi :D

Aibo
16.11.2015, 17:42
Mrzelo ih da se zezaju za male pare verovatno. Jer kad je 3,5 mm nema tu šta da se zahebe sem kabla, kontakta, jacka... Tj. uvek mogu da se poprave. Ja sam devojci evo već 3-4 puta spašavao neke Sennheiser-ke od 50-ak €, ubiju me u pojam uvek te tanke i pipave žice. :)

Svejedno, lepo nek te služe dalje.