Prikaži potpunu verziju : Planet Coaster
Nova roller coaster managment igra.Izgleda sjajno,ja sam ostao zapanjen na animacije i ovaj novi vrlo interesantni sistem,gdje svaki lik razlicito reaguje i govori sta ne valja svojim reakcijama...
Radi je Frontier Developments,koji su radili elite dangerous
7tyWUT0UsZE
Romantic
25.10.2015, 18:17
Дођох, видех, веома се изненадих. Феноменалне анимације и детаљи, а баш ме занима први гејмплеј...нема дилеме да ће бити одлично. :)
Alpha stize u martu,cak ima da se preorder igra sa alphom i nekim stvarcicama ali je skupo 45 funti...
Ali videcemo tada full gameplay.Do tada bice diary sigurno
Odlican Q&A,dosta stvari potvrdjeno.Dio po dio zgrade,vodene voznje,sandbox mod,dosta simulacijskih stvari,micromanagment....
https://forums.planetcoaster.com/showthread.php/343-Meet-the-Team-amp-Q-amp-A-John-Laws/page5?p=2455#post2455
Izgleda impresivno...steta sto izlazi tek krajem sledece godine.
Izgleda impresivno...steta sto izlazi tek krajem sledece godine.
Vrlo su daleko od release date,tek pocetak razvoja,dosta stvari jos nije ubaceno,takodje dosta stvari ni oni ne znaju kako da naprave,tipa kakav ce coaster editor biti.Ali je super stvar sto ima alpha u martu koja ce da traje sve do izlaska igre...
Fenomenalno izgleda,pogotovo ovaj sistem module
JOAiH4_Wrc4
Ovo su isti oni likovi koji su zasrali Zoo Tycoon najjače moguće i sad naprave ovako fenomenalnu igru samo je umesto zoo-a luna park :nov_mad2::nov_mad2:
Pa da li je moguće da su ovo ovako fenomenalno odradili a Zoo Tycoon (osim grafike) za decu ne stariju od 7 godina i još na konzoli hebo ih xbone :boodala:
Ovo su isti oni likovi koji su zasrali Zoo Tycoon najjače moguće i sad naprave ovako fenomenalnu igru samo je umesto zoo-a luna park :nov_mad2::nov_mad2:
Pa da li je moguće da su ovo ovako fenomenalno odradili a Zoo Tycoon (osim grafike) za decu ne stariju od 7 godina i još na konzoli hebo ih xbone :boodala:
Oni su radili samo zoo tycoon za konzolu tj port.Pobrkao si ih ti.Ljudi su poznati po RCT 3 i Elite dangerous.
nikollla
12.12.2015, 14:53
Pa zar nije Frontier radio, doduše za Microsoft, najnoviji ZT za konzole? Verovatno je sam i Microsoft najveći krivac što su nakaradno uradili najnoviji ZT.
Inače znam da je Frontier uradio RCT3 samo što valjda Atari drži pravo na ime RCT pa su onda ovu igru morali da nazovu drugačije inače izgleda fenomenalno i ne sumnjam da će biti hit ko voli ovakav žanr. Samo se nadam da će, kasnije ako se ovo proda dobro, a nadam se da hoće, ispraviti grešku sa Zoo Tycoonom a nek je nazovu kako hoće.
Pa zar nije Frontier radio, doduše za Microsoft, najnoviji ZT za konzole? Verovatno je sam i Microsoft najveći krivac što su nakaradno uradili najnoviji ZT.
Inače znam da je Frontier uradio RCT3 samo što valjda Atari drži pravo na ime RCT pa su onda ovu igru morali da nazovu drugačije inače izgleda fenomenalno i ne sumnjam da će biti hit ko voli ovakav žanr. Samo se nadam da će, kasnije ako se ovo proda dobro, a nadam se da hoće, ispraviti grešku sa Zoo Tycoonom a nek je nazovu kako hoće.
Jesu ali to je ipak ZT za konzole
pentraksil
26.1.2016, 18:13
MOgu reci da me je igra bas zainteresovala, jos od pojave onog prethodnog snimka. Izgleda zaista sjajno.
Alpha u drugoj polovini marta
witHDYOUOoQ
svi čekali sa nestrpljenjem a niko ništa nije prokomentarisao posle izlaska :)
jel baš toliko loše ?
pentraksil
3.7.2016, 12:56
svi čekali sa nestrpljenjem a niko ništa nije prokomentarisao posle izlaska :)
jel baš toliko loše ?
Igra nije ni izasla. Samo Alpha koja je dosta ogranicena.
https://forums.planetcoaster.com/showthread.php/8660-Product-Update-Planet-Coaster-is-coming-to-Steam
Alpha 3 , avgust 23.
Dolazi i na steam
pentraksil
24.9.2016, 20:49
h-ODtILmVOY
pentraksil
15.11.2016, 20:11
Igra izlazi za par dana, od one poslednje alfa verzije jako puno stvari je ubaceno, pre neki dan je bio jos jedan veliki pec koji povecava mapu (i jos dosta toga). Ovo sve vise izgleda kao dostojan nastavak RCT serijala. Prosto je neverovatno koliko truda je ulozeno u ovo, jos kada na netu vidite sta sve ljudi prave u igri....glava zaboli :D
Samo par primera
Hw0dpG4rI5Q
MW2CpqE6cn4
director
15.11.2016, 23:42
izgleda odlično, nadam se da će i ekonomski aspekt igre biti na tom nivou.
pentraksil
16.11.2016, 0:49
izgleda odlično, nadam se da će i ekonomski aspekt igre biti na tom nivou.
Nisam igrao novije verzije, ali mi se cini da je akcenat ipak na dizajniranju. Po nekim pricama, ekonomski aspekt nije preterano komplikovan. Nije da ga nema u potpunosti, treba paziti na finansije i zadovoljstvo radnika, njihovu strucnost, postoji i istrazivanje i otkrivanje novih voznji itd. moze doci do bankrota ukoliko ne pazite ali ne treba ocekivati preveliku kompleksnost. I sam izgled parka je povezan sa ekonomijom donekle, nije samo za vase oci, svaki detalj na zgradi donosi poene i privlacnost, tako da ce gosti vise ceniti detaljnu zgradu koju ste sami dizajnirali nego sto cete postaviti samo goli kiosk. U koliko je park ruzan, nece placati visoke cene za voznje, nece kupovati vip ulaznice a mozda ce traziti i povracaj novca ukoliko je voznja pokvarena ili nije zadovoljavajuca.
Iako ekonomski aspekt nekome nece odgovarati, igra ce dobiti gomilu sadrzaja (po pricama devova) nakon izlaska...Tako da ce se igra sigurno prosiriti, mozda i dobiti nesto kompleksniju ekonomiju (iako zaista nisam siguran za trenutno stanje) Mozda bi vise trebala da brine optimizacija. Iako je beta utisci su pomesani, vecini radi odlicno ali ima ljudi koji prijavljuju probleme. Nista veliko, ali vredi pomenuti (i devovi potvrdjuju da rade na tome).
Jedino sto ce mozda nekima smetati je sto igra ima Denuvo zastitu. Tako da nista od "probanja pre kupovine" (osim neke starije verzije igre)
pentraksil
16.11.2016, 18:17
QDqlXGg394k
batakpudla
16.11.2016, 21:28
Шта су оно рекли беше, хоће ли бити могуће да страдају посетиоци, да не кажем да их намерно убијамо? :D
https://www.youtube.com/watch?v=p-fOfVsM7jE
pentraksil
17.11.2016, 19:48
Шта су оно рекли беше, хоће ли бити могуће да страдају посетиоци, да не кажем да их намерно убијамо? :D
https://www.youtube.com/watch?v=p-fOfVsM7jE
Gosti su neunistivi, ali mozes da ih koristis kao cunjeve :D Postoji cak i ach za to :D
batakpudla
20.11.2016, 15:28
Да, ето одговора и потврде твом писанију :D
https://youtu.be/c9lSS9YZxCw?t=27m36s
Опасно сам се загрејао за игру, толико да чак размишљам да је пазарим. Али прво да пробам народну верзију. Надам се да се неће дуго чекати.
pentraksil
20.11.2016, 16:25
Да, ето одговора и потврде твом писанију :D
https://youtu.be/c9lSS9YZxCw?t=27m36s
Опасно сам се загрејао за игру, толико да чак размишљам да је пазарим. Али прво да пробам народну верзију. Надам се да се неће дуго чекати.
Imajuci u vidu da se jos uvek ceka na vecinu Denuvo igara, mislim da ces se nacekati.
Moj savet ti je da probas neku od Alpha verzija.
Alpha verzije su bas bzv.
Ja pratim igru od same najave,i moram da pocnem da skupljam pare,jer ocu i original zbog workshop podrske
pentraksil
21.11.2016, 1:43
Alpha verzije su bas bzv.
Ja pratim igru od same najave,i moram da pocnem da skupljam pare,jer ocu i original zbog workshop podrske
Cisto da vidi kako sve funkcionise, ako mu se dopadne Alpha, puna verzija ce sigurno :D
Najbolje prodavana igra ove sedmice na Steamu, pa recite da kombinacija dobre igre i Denuvo zaštite ne funkcioniše...
Uzeh je i ja.
Igra mi radi ispod 50 FPS,ima ogromni stutter i to jos na prvom scenariju.
pentraksil
27.11.2016, 13:54
Uzeh je i ja.
Igra mi radi ispod 50 FPS,ima ogromni stutter i to jos na prvom scenariju.
Izgleda da je nesto do drajvera, jer ja na 970 nemam nikakvih problema (nisam apdejtovao). Probaj sa Vsync-om da eksperimentises, meni kada je ukljucen nekad radi odlicno nekada usporava poprilicno.
Hmm,znaci da sacekam nvidia fix?
pentraksil
27.11.2016, 14:40
Hmm,znaci da sacekam nvidia fix?
Ili to ili pokusaj da vratis drajvere na staro ako mozes pa da istestiras. Ja na ovoj konfi (jos ukljucen AA) stvarno nemam problema sa stucanjem. A vidim da dosta ljudi sa 1070 ima probleme. Izgleda da su drajveri, mada nisam siguran.
batakpudla
27.11.2016, 20:30
Дајте ви што играте неке утиске о игри :)
pentraksil
27.11.2016, 23:23
Дајте ви што играте неке утиске о игри :)
Odlicna je igra ali zahteva dosta kreativnosti. Naravno, nista te ne sprecava da odes na Workshop i skines jednu od vise hiljada kreacija koje su tamo :D
Igra izgleda predivno, gosti su maestralno odradjeni. Sve sto se moze ocekivati od RC igre. Jedino sto ce mozda nekima zasmetati je sto igra nema previse menadzmenta. Nije da ga nema uopste, imate da baratate cenama, platama, mesecni troskovi itd. ali nije previse komplikovano.
Ne znam, meni se bas dopada, iako nisam osoba koja je previse kreativna...nije me sprecilo da provedem jedno sat vremena dizajnirajuci kiosk sa hranom :kreza:
Ali i taj kreativni deo ima nekih problema, meni najvise smeta sto prozori i ostale stvari imaju takozvani "Advanced move"(mozes u milimetar da okreces i da podesavas ugao, nagib itd.) ali recimo krovovi, zidovi i jos neke glomaznije stvari nemaju mogucnost toga vec se sve krece po onim predodredjenim kockicama na zemlji (tile)....po meni izuzetno glupa odluka. Ali cak i sa tim nekim ogranicenjima, opcije su skoro neogranicene. Sta god pozelis mozes da napravis uz nesto truda.
batakpudla
28.11.2016, 14:23
Јел постоје сценарији као у rct?
Јел постоје сценарији као у rct?
Postoje,iskreno ako ti se bas ne igra sad,sacekaj da srede sve par mjeseci i da pane cijene eventualno
pentraksil
28.11.2016, 16:09
Postoje,iskreno ako ti se bas ne igra sad,sacekaj da srede sve par mjeseci i da pane cijene eventualno
Slazem se.
Ako bas nisi siguran bolje sacekaj, mozda bude i zimski popust.
Scenarija ima, postoji i Sandbox bez ogranicenja i Challenge Mode gde su pare ogranicene (tu recimo nedostaje fino podesavanje "pravila" i ostalog). Pecevi stizu redovno, unapredice se ovo poprilicno.
batakpudla
28.11.2016, 20:45
Срећом по мој новчаник, мало ме је прошао првобитни хајп :d
Тако ћу и да урадим, да избаце још који печ, да буде на неком попусту па да купим евентуално око Нове године. Хвала на информацијама :)
pentraksil
28.11.2016, 22:45
Срећом по мој новчаник, мало ме је прошао првобитни хајп :d
Тако ћу и да урадим, да избаце још који печ, да буде на неком попусту па да купим евентуално око Нове године. Хвала на информацијама :)
Na nesrecu mog novcanika, mene je hajp uhvatio za dosta igara ovih zadnjih par meseci :( Jos sledeci mesec, moram nekako da se kontrolisem :kreza: Na srecu, nisam se pokajao, osim mozda za BF1 koji sam mogao da sacekam....
Probao kod druga odlična igra na prvo igranje. Samo što sam ja više za one Zoo Tycoon igre. Ovi likovi treba da naprave Zoo Tycoon za PC nov a ne ono što je izašlo za XBone:D
Kakve sve parkove ljudi prave na ovoj igri :n_klanja::n_klanja:
:tapsh:
Gledam na youtube-u i ne verujem šta sve nije u stanju da se napravi na Planet Coasteru. Oni najbolji bukvalno to naprave isti fazon kao ture po Diznilendu, ili onom Magic Kingdom na Floridi što je isto valjda neki Diznilend :D Kombinacija sa prelepim pejzažima i samog zabavnog parka su neverovatne.
Samo ne znam da li će rešiti ta problem oko optimizacije kad je park veliki u prepun, mislim da se ljudi žale na to.
Ovo ću da pazarim uskoro 100% a mnogo bih voleo da naprave slično ovako i neki novi Zoo Tycoon.
durlan-91
21.7.2019, 21:33
Može jedno pitanje u vezi ove igre? Pošto je ovo ista ekipa koja pravi igru koju čekam već deceniju neko da napravi nešto tog tipa, a to je simulacija zoo vrta, čitao sam pregršt recenzija i komentara igrača za Planet Coaster. Recenzije su dobre uglavnom i ima takođe dobar pbroj pozitivnih komentara, ali ima i dosta onih koji su razočarani jer je aspekt menadžmenta po nekima katastrofa i igra navodno brzo dosadi jer je laka i samo je za igrače koji uživaju u kreaciji. Nema izazova nikakvih, nema dobre kontrole nad finansijama i takođe dosta njih pišu da je loše urađen path sistem.
Pitanje je koliko je zaista loša igra po pitanju menadžmenta i da li je istina da brzo dosadi?
sonebrate
22.7.2019, 10:13
U principu meni je najviše smetalo što je malo prelaka. Tačnije vrlo je lako ostvariti cilj za prelazak mape. Nisam je igrao odavno, bilo je par update-a u međuvremenu tako da je možda nešto i izmenjeno. E sad, ja više volim menadžerske simulacije koje traže da se malo pomučiš oko organizacije, strukture biznisa i slično. Ovde toga nema, jednostavno se sve rešava po fazonu ako nešto fali izgradi ili zaposli još ljudi.
U svakom slučaju je jako zabavna igra i meni se svidela. Imaš visok nivo "cutomizacije" parka i atrakcija, nećeš se pokajati ako je uzmeš (makar na rasprodaji), ali ako hoćeš ozbiljnu muku i cimanje, ovde toga nema.
pentraksil
22.7.2019, 12:36
Ja mislim da nije bas toliko losa koliko pricaju a ni bas toliko laka. Moze da se zaglibi i ode u minus ukoliko nisi pazljiv.
Ali je fokus igre ipak kreativnost i pravljenje parka bukvalno kako ti hoces. U prvim verzijama igre su finansije stvarno bile nesto losije, sada je to dosta bolje uradjeno, po meni.
E sad, jedino da probas narodnjaka ako nisi siguran.
durlan-91
22.7.2019, 17:45
Hvala vam na odgovorima ljudi. ;)
Vidim po klipovima na YT da su mogućnosti kreacije igre na visokom nivou, što me raduje jer isti ovi rade i Planet Zoo koji jedva čekam. Ali sam onda naišao na loše komentare ovih koji se žale na menadžment u igri pa sam zato pitao. S obzirom da planiram da uzmem Planet Zoo obavezno, samo hoću da sačekam da vidim da li će biti fizička kopija, ne znam da li ću pazariti i Planet Coaster? I ovako sam više zainteresovan za zoo vrtove, nego za luna parkove, iako zaista ovo na YT što ima da se vidi od Planet Coaster-a je fascinantno.
pentraksil
22.7.2019, 18:19
Hvala vam na odgovorima ljudi. ;)
Vidim po klipovima na YT da su mogućnosti kreacije igre na visokom nivou, što me raduje jer isti ovi rade i Planet Zoo koji jedva čekam. Ali sam onda naišao na loše komentare ovih koji se žale na menadžment u igri pa sam zato pitao. S obzirom da planiram da uzmem Planet Zoo obavezno, samo hoću da sačekam da vidim da li će biti fizička kopija, ne znam da li ću pazariti i Planet Coaster? I ovako sam više zainteresovan za zoo vrtove, nego za luna parkove, iako zaista ovo na YT što ima da se vidi od Planet Coaster-a je fascinantno.
Po nekim klipovima izgleda da ce Zoo biti dosta detaljniji sto se tice menadzerstva, jer moze da se bira vrsta hrane, potrebe zivotinja su mnogo detaljnije (plus gosti), temperature, padavine itd. Sve to sa sobom vuce i baratanje sa finansijama. E sad, koliko ce to biti izbalansirano, pitanje je.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.