Prikaži potpunu verziju : Које кућиште?
Које кућиште од ова два да узмем http://www.itsvet.com/kuciste_raidmax_seiran_ii-pdaa1-21.i?id=2236 или http://www.itsvet.com/kuciste_thermaltake_versa_ii-pdaa1-21.i?id=1865 или можда имате неки други предлог до 4500?
Aleksandar Djurovic
27.8.2015, 20:14
Meni se vise svidja Thermaltake Versa II.
Pinstripe
27.8.2015, 20:16
Nekako mi se cini ovo thermaltek da je bolje i kvalitetnije, al sacekaj predlog iskusnijih clanova.
JaImojiProblemi
27.8.2015, 21:08
Које кућиште од ова два да узмем http://www.itsvet.com/kuciste_raidmax_seiran_ii-pdaa1-21.i?id=2236 или http://www.itsvet.com/kuciste_thermaltake_versa_ii-pdaa1-21.i?id=1865 или можда имате неки други предлог до 4500?
Versa.
А који кулер да узмем за Х4 740?
LC CC-100. Jeftinija opcija recimo CC-95.
Pinstripe
28.8.2015, 14:08
Jedino ne znam koji bi problem bio zbog prasine posto ima dosta ovih resetki i odozgo i sa strane a nema filtere protiv prasine.
RexGrammer
28.8.2015, 14:22
Raidmax zaobidji. Thermaltake uzmi :D
Sto se kulera tice, ja bih izbegao taj LC. Iskreno, nista ispod CM 212 ne bih uzimao. Ne isplati se.
Bolje Versa, raidmax nije dobio bas dobre ocene cak ni od naseg PCAxe-a, a i generalno nisu neki kvalitet.
http://www.pcaxe.com/hardver/kucista/raidmax-seiran-ii/strana-8
Jednostavno ima više mana nego dobrih osobina i to onda znači da ocena neće biti visoka. Ako bolje razmislimo i uzmemo u obzir cenu koju smo iskopali, Seiran II nećemo pohvaliti. Ovo kućište će dobiti od nas najniže "PCAXE Silver" priznanje. Jeste, kućište je, nije neupotrebljivo, izgleda cool, ali čak i da košta 30 evra treba da zna malo više od onoga što pruža.
Dakle, samo ako ste baš zapeli za spoljašnji izgled kućišta, odobravamo Vam kupovinu Seiran-a. U slučaju da tek planirate neku kupovinu, sigurni smo da ćete barem za iste pare naći neku adekvatniju alternativu.
Sto se kulera tice, ja bih izbegao taj LC. Iskreno, nista ispod CM 212 ne bih uzimao. Ne isplati se.
CM 212 EVO košta ~33€, njegov procesor (nov) košta 50€. Ne vidim kako se isplati. Pritom, od OC-a gotovo ništa, pa je sve preko ~15€ bacanje para.
RexGrammer
28.8.2015, 15:14
Nisam mislio na EVO. Licno smatram da sve ispod toga ima marginalni uticaj naspram stock kulera.
Jeftinija varijanta bi bila CM TX3
Nisam mislio na EVO. Licno smatram da sve ispod toga ima marginalni uticaj naspram stock kulera.
Nisi ni probao te kulere ali tvrdis da imaju marginalni uticaj, greska u startu.
Licno sam se uverio da su LC kuleri najisplativiji, jer za iste pare ne mozes uzeti bolji ili jednako dobar kuler koji nije bucan kao cirkular.
CM TX3 je solidan ali nije bolji od LC Power konkurencije, performanse su mu uporedive sa CC-100 ali je tisina na strani LC-a.
CM 212 EVO je preskup, jer za 10 evra manje imas CC-120, koji nije nista slabiji (mnogi tvrde da hladi bolje nego 212 EVO).
Veruj mi, grešiš. Imaš na netu gomilu testova da uporediš ukoliko nisi imao prilike uživo da isprobaš. Inače obična 212 nema u ponudi godinama, a i cena bi joj bila kao kod Plus i EVO modela.
RexGrammer
28.8.2015, 15:29
Nisi ni probao te kulere ali tvrdis da imaju marginalni uticaj, greska u startu.
Jesam probao dosta kulera pre nego sto nisam izabrao ovaj na kome sam trenutno. U mom konkretnom slucaju je bila situacija kako sam rekao. Doduse to je bilo pre par godina... A mozda sam jednostavno i lose modele probao..
water wizard
28.8.2015, 19:04
dobar je lc za taj procesor 65W imao sam ja lc 95 kad mu smanjiš brzinu da ne vrti na max ne čuje se uopšte, a i cena je dobra evo ga i danas u drugom kompjuteru samo prži igrice :D
Ako ne planira posle neki jači procesor radiće posao dobro, ako planira da investira u kuler malo više onda lc 120 valjda staje u kućište
Jel može preporuka za kućište
Prodavac je predložio
THERMALTAKE VERSA H35 (80 €)
Ali se meni od onoga šta još ima a da je te neke cijene više sviđa
CORSAIR Carbide Series 100R Silent Edition (93 €)
COOLER MASTER N500 N2 (78 €)
Već odavno imam CM690 pa mi ovo CM N500 djeluje slično.
airforce_on
23.12.2015, 18:30
Да не отварам нову тему безвезе,савет у вези кућишта 5000 - 6000 динара,ако се испати неки динар више може? Да је добро проветрено,скупља ми се прашина у старом често и да је добро за push & pull.
Да не отварам нову тему безвезе,савет у вези кућишта 5000 - 6000 динара,ако се испати неки динар више може? Да је добро проветрено,скупља ми се прашина у старом често и да је добро за push & pull.
Thermaltake Versa N21
airforce_on
23.12.2015, 20:30
Хвала,то сам баш и гледао,него реко да видим какво је у односу на БитФеникс Нову?
И још једна ствар,ако је вентилатор четворопинац,може на тропински конектор на матичној,али немам контролу броја обртаја?
И још једна ствар,ако је вентилатор четворопинац,може на тропински конектор на матичној,али немам контролу броја обртаја?
Upravo tako.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.