PHONE ZONE<>
022018<><>

Mirror Emoji Keyboard

U neku ruku, Mirror Emoji Keyboard je aplikacija za izradu selfija. Međutim, ne radi se o klasičnim selfijima, već o „kartunizovanim” komplementima koje kasnije možete da koristite u formi emojija/stickera. Ideja je izuzetna, implementacija još bolja, a tu je i nekoliko dodatnih mogućnosti zbog kojih ćete poželeti da ovu aplikaciju uvrstite u red omiljenih.

Prvo što treba da uradite jeste da svoje lice „smestite” u ucrtani okvir na ekranu i, koristeći prednju kameru, kao i svaki put, načinite selfi. Valja biti miran i ne pokazivati nikakve emocije na licu kako bi akcija mogla da se nazove uspešnom. Nakon toga, upravljački algoritam preuzima stvar u svoje ruke i već za nekoliko sekundi pred vama će se pojaviti serija emojija sa vašim likom. Najlepše od svega je što su sličice urađene u animirano-stripskom maniru i generišu se gotovo za svaku priliku. Ima ih preko 200, podeljene su u četiri oblasti, a na raspolaganju je i lista favorita, odnosno Search funkcija.

Na izlazni rezultat možete minimalno da utičete. Tako je, pored promene frizure, dozvoljeno još samo stavljati naočare ili kape – nema čak ni opcije za promenu boje kože ili očiju. Iako je korišćenje svedeno na as is formu, Mirror Emoji Keyboard daje izuzetne rezultate, mada se neke sličice mogu proglasiti uspelijim od ostalih (sve zavisi od vrste emocije koju pokušavaju da iskažu). Inače, na stickerima ne morate da budete sami i, ukoliko fotografišete selfi sa prijateljima, dobićete seriju sličica na kojima ste zajedno, a to je veoma cool. Ni to nije sve! Najlepše od svega je što kod grupnih emojija niste ograničeni samo na jednu osobu i sa svojevrsne „trake prijatelja” možete da birate onog sa kojim želite da se pojavite na ekranu.

Kada je razmena emojija u pitanju, dolazimo do najzanimljivije stvari. Naime, pojedinačne sličice dele se na klasičan način – iz bilo koje chat aplikacije ili putem društvenih mreža, kao da je u pitanju bilo koji drugi fajl. Međutim, ukoliko želite da vam budu dostupne uvek, to jest svaki put kada aktivirate tastaturu, potrebno je da za default unos teksta aktivirate Mirror Emoji Keyborad, koji dolazi kao sastavni deo paketa. Mogućnosti ne mogu da se porede sa jednim SwiftKey Keyoboardom, ali, ako ništa drugo, na raspolaganju ćete imati automatsko ubacivanje emojija u tekst koji pišete. Nije nam se svideo dizajn same tastature, koji je više prilagođen mlađem uzrastu nego nešto ozbiljnijim korisnicima.

Mirror Emoji Keyboard se još uvek nalazi u Beta fazi razvoja i u momentu nastanka ovog teksta za krajnjeg korisnika bio je potpuno besplatan. Na ekranu nam nisu iskakale reklame i ostali neželjeni sadržaj, a dokle će to da traje, videćemo.

Vladimir PISODOROV

 
Samsung Galaxy A8 (2018)
(Huawei) Honor 7X
Xiaomi Redmi Note 5A, Redmi Note 5A Prime i Mi A1
Wiko Lenny 4
Mirror Emoji Keyboard
Šta mislite o ovom tekstu?
APP Lock
Grammarly Keyboard
MyAV
Electrical Calculations PRO
Crypto Market Cap
Remindee
Twilight
PIS RS – zakoni i propisi
Haven: Keep Watch

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
66 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay,iTunes
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera