TEST OF TIME<>
012018<><>

A.B. Cop

Decembra 1990. godine Sega je izdala svojevrsni Chase HQ wannabe. I ovde je cilj da jurite kriminalce, ali je radnja pomerena daleko u budućnost, gde, umesto automobilom, upravljate policijskim motociklom. Zapravo, ispravnije bi bilo reći „vazdušnim motociklom”, pošto ovaj ima mogućnost hoverovanja i pravljenja monstruoznih skokova.

Imate ograničeni broj skokova, a koristite ih da biste izbegli gust saobraćaj i nezgodnu konfiguraciju terena. Nivoi se sastoje iz dva dela: u prvom eliminišete bezopasne neprijateljske minione i za to imate ograničeno vreme. Potom sledi obračun sa bossom, za šta takođe imate ograničeno vreme. Ništa od toga ne bi bilo čudno da, sem pomenutih skokova i kratkotrajnih brzinskih boostova, na raspolaganju nemate ama baš nikakvo oružje, čak ni obične mitraljeze.

Zbog toga se sa nasrtljivcima obračunavate tako što se zabijate direktno u njih ili ih veštim udarcima sa strane šaljete izvan puta. Zadatak je više veoma težak pošto je sve vremenski ograničeno, a svaka vozačka greška vas udaljava od mete. Naravno, dizajn staza je sulud i podrazumeva brzo smenjivanje krivina, vožnju po raznolikom krajoliku gde se put često ni ne nazire. Grafička rešenja su lepa, igra veoma dinamična, ali posle izvesnog vremena ponavljanje jednog te istog seta poteza dosadi. Prava je šteta što su u Segi odlučili da iz miksa izbace mogućnost nadogradnje i korišćenja oružja, jer bi A.B. Cop postigao daleko veći uspeh na tržištu.

Vladimir PISODOROV

 
King of the Monsters
Pro PowerBoat Simulator
Konami GT
Sea Wolf
A.B. Cop
Šta mislite o ovom tekstu?
Spitting Image

Platforma:
arkadni aparat
Adresa:
goo .gl /xRZ36A
Veličina:
1,5 MB
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera