TEST PLAY<>
012018<><>

The Surge: A Walk in the Park

Kada zaposleni u korporaciji CREO požele da se relaksiraju ili obraduju članove svoje porodice, izvedu ih u CREO World, gigantski luna-park na obodima fabričkog kompleksa firme. Taj park je tema prvog većeg DLC paketa za igru The Surge, niskoprofilni sleeper iz maja ove godine, koji neće postati nikakav Dark Souls ubica, ali koji su fanovi prihvatili zahvaljujući uspelom sajber-splater pank karakteru.

Ako ste ljubitelj bazne igre, DLC A Walk in the Park donosi pravu dozu svežine u mračni, nasilno-satirično-verhovenovski svet The Surgea.

Novi sadržaj nije stand alone, niti se zasebno pokreće iz glavnog menija igre, već se bezbolno integriše i čini opcioni deo bazne igre. Do njega se stiže na dva načina: ulaskom u voz na drugoj stanici u nivou Central Production B (nakon što porazite prvog bossa na otpadu sa početka igre) ili iz R&D sektora, kroz vrata u blizini bazne stanice. Za igrače koji počinju ili se nalaze u prvom prolasku igre, A Walk in the Park je izdeljen na dva dela, koji nisu odmah dostupni u paketu, dok to ne važi za veterane koji kreću New Game+.

Okruženje futurističkog zabavnog parka nepošteđenog kuršlusa koji je pogodio i ostatak CREO korporacije unosi puno svežine u mračni, industrijski svet The Surgea, uz mnogo više otvorenih predela i pratećih vizuelnih elemenata (neonske reklame za atrakcije parka, mape kompleksa, mnogobrojni holo-posteri, aparati za slatkiše, gazirana pića i ostalo). Inkorporirani su i momenti koji na sjajan način doprinose atmosferi i savršeno se uklapaju sa tematikom dodatka (džinovska rotirajuća lift-platforma, vožnja raketnog rolerkostera do udaljenijih delova nivoa i slično). Što se tiče težine, sam naziv DLC-a perfektno oslikava ono što vas očekuje u dodatku (u, naravno, potpuno invertovanom smislu). Pored novih sigurnosnih i servisnih robota i dronova, hajlajt u borbama su izbezumljeni servisni radnici i tehničari parka, kao i sintetičke, humanoidne reklamne maskote, koje često napadaju u grupama ili mutiraju u opasnije i veće primerke. Za Surge mazohiste je očekivano da se svaki susret sa ovim napastima, ukoliko mu ne priđete oprezno i taktički, često završava sa brzometnim gubitkom healtha, bez mogućnosti da se izlečite jednom kada vas agresivni protivnici ubace u „mašinu” i izbubecaju za tili čas.

Od sporednih novina, tu je sijaset novih tipova oklopa i oružja (iako će permanentno upgradeovani sajber-mač sa kraja bazne igre biti i te kako efikasan), kao i nekoliko novih modula sumnjive upotrebne vrednosti u odnosu na build koji se pokazao kao funkcionalan do tada (veća šteta sa punom energijom, povećani health-buffer kod uzastopnog lečenja i slično).

Ako ste ljubitelj bazne igre, DLC donosi pravu dozu svežine u mračni, nasilno-satirično-verhovenovski svet The Surgea i predstavlja logičan izbor za nabavku, ali najverovatnije tokom neke akcije ili popusta, jer za celih 15 evra donosi svega jednu novu zonu koja se izgustira za nekoliko sati.

Aleksandar DINIĆ

 
PlayerUnknown’s Battlegrounds
World of Final Fantasy
Spellforce III
Seven: The Days Long Gone
Ode
Nine Parchments
Black Mirror
Shadowhand
Battle Chef Brigade
Space Pirates and Zombies 2
Persona V
Okami HD
Hello Neighbor
Far From Noise
Battlerite
Life Is Feudal
Destiny 2: The Curse of Osiris
Rumu
Cattails – Become a Cat
The Surge: A Walk in the Park
Šta mislite o ovom tekstu?
Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds
Total War: Rome II – Empire Divided

Platforma:
PC, Xbox One, Playstation 4
Poželjno:
Intel Core i7-3820 4-Core 3,6 GHz/AMD FX-8370, 16 GB RAM, NVidia GeForce GTX 970/AMD Radeon RX 480
Veličina:
3 GB
Adresa:
thesurge -game .com
Kontakt:
ComputerLand

84
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera