PHONE ZONE<>
122017<><>

SrediMe

Kad ste gladni, otvorite Donesi, a kad treba da se sredite pred večernji izlazak, odete na SrediMe... To je otprilike ideja iza aplikacije čiji je cilj da na jednom mestu objedini sve salone lepote i slične usluge u gradu.

Naravno, većina žena već ima svog frizera, kozmetičara, pedikira i ne bi ih menjala ni za šta na svetu... Međutim, uvek se može desiti da se preselite, promenite grad ili, prosto, da vaš izabrani salon nema slobodnih termina onda kad vama to odgovara. A šta ako je situacija hitna i baš za večeras vam treba specijalna frizura ili profesionalna šminka? Tu na scenu stupa SrediMe, s jednostavnom pretragom na osnovu usluge koja vam je potrebna. Tu su osnovne kategorije: friziranje, depilacija, pedikir, manikir, šminkanje, masaža, oblikovanje tela, wellness... U svakoj od njih onda imate pojedinačne usluge – od onih standardnih tipa šišanja, depilacije i relaks masaže, preko onih koje se nešto teže nalaze tipa frizera za decu, laserske epilacije ili akupresure, pa sve do perverzija tipa kupke u vinu i medu ili čak i nekih pomalo bizarnih uživanja kao što je masaža zapaljenim peškirima!

Sve se može lako filtrirati i pretraživati, a tu su i ocene korisnika da vam pomognu pri izboru. Jednostavno, lako, zgodno... Pomoću same aplikacije možete i zakazati termin, a jednako jednostavno možete i da ga pomerite ili otkažete ako vam nešto iskrsne. Trenutno ima 266 salona, mada taj broj neprestano raste, a od gradova su zasad pokriveni Beograd, Kruševac, Niš i Obrenovac.

Jovana KUZMANOVIĆ

 
Huawei Mate 10 Pro i Lite
Apple iPhone X
Oukitel C5 Pro i K6000 Plus
Wiko View
RunPee
Multi-Screen Voice Calculator
Smart Wallpaper
Be My Eyes
LockIO
Notification History Log
WhatTheFont
Seven Minutes Stress Cure
Micasso
SrediMe
Šta mislite o ovom tekstu?
Lose Weight in 30 Days

Platforma:
Android
Veličina:
7,7 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera