PHONE ZONE<>
122017<><>

Be My Eyes

Ova aplikacija je zamišljena kao pomoć slepim i slabovidim osobama, a „bolničari” koji će im pomoći smo svi mi. Za volontiranje možete da se prijavite bilo kad, a sve što treba da radite jeste da ljudima, kada im to bude bilo potrebno, odgovorite na nekoliko pitanja: da li je nekoj namirnici istekao rok trajanja, u kom pravcu se nalazi „ta i ta ulica”, da li je bezbedno preći ulicu i tako dalje. Sve se obavlja putem video-poziva koji ide preko WiFi ili mobilne internet konekcije, a vi kao pomagač na ekranu „vidite” sve što i glavna kamera na uređaju onoga koji vas je pozvao.

Servis je aktivan u 150 zemalja sveta i podržava 130 različitih jezika. To znači da ćete, kada se prijavite, uvek biti u prilici da pomoć pružate (ili tražite) osobama sa vama razumljivog govornog područja. Možete navesti da govorite i više svetskih jezika, a sofisticirani algoritam za „uparivanje” će dati sve od sebe da pronađe odgovarajuću osobu za kontakt. Servis je aktivan 24/7, a autori tvrde da se na konekciju čeka najviše 45 sekundi. Ukoliko niste u stanju da se javite na poziv, on se automatski prosleđuje sledećem volonteru. U momentu pisanja teksta, servis je koristilo nešto više od 47.000 slepih i slabovidih osoba, dok je volontera bilo preko 610.000!

Korišćenje aplikacije je veoma jednostavno i potreban je samo jedan tap prostom o ekran kako bi aplikacija „pokrenula magiju” i obavila poziv.

Vladimir PISODOROV

 
Huawei Mate 10 Pro i Lite
Apple iPhone X
Oukitel C5 Pro i K6000 Plus
Wiko View
RunPee
Multi-Screen Voice Calculator
Smart Wallpaper
Be My Eyes
Šta mislite o ovom tekstu?
LockIO
Notification History Log
WhatTheFont
Seven Minutes Stress Cure
Micasso
SrediMe
Lose Weight in 30 Days

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
35,91 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay,iTunes
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera