NA LICU MESTA<>
122017<><>

Epson prezentacija

Napravi promenu

Hotel „Radison Blu”, Beograd, 9. novembar

Kompanija Epson predstavila je partnerima i predstavnicima medija svoj asortiman proizvoda u hotelu „Radison Blu” u Beogradu u okviru svoje turneje „Make the Switch”. Partneri i predstavnici medija mogli su da se upoznaju sa uređajima iz EcoTank serije štampača, namenjenim kućnim i poslovnim korisnicima, WorkForce serijom štampača namenjenoj poslovnim korisnicima, kao i projektorima najrazličitijih namena.

Okupljenim predstavnicima medija obratila se Ivana Kokalović, regionalni menadžer za Balkan u kompaniji Epson, kao i drugi predstavnici kompanije Epson u regiji. „Danas smo imali priliku da na jednom mestu ugostimo naše najbitnije partnere i predstavnike medija kako bismo im pokazali gotovo celokupan portfolio kompanije Epson koji nudimo na tržištu Srbije,” izjavila je Ivana Kokalović, regionalni menadžer za Balkan u kompaniji Epson-

Posetioci su mogli da se uvere u izuzetne performanse i kvalitet Epsonovih uređaja, od projektora poput Epsona EB-L1505U, interaktivnog projektora EB-1450Ui, preko štampača iz EcoTank i WorkForcePro serija pa sve do LFP (large-format printing) štampača iz SureColor serije. Kompanija Epson naglasila je važnost ekološke i ekonomske održivosti u poslovanju, kao i veoma važnu ulogu tehnologije i korporacija u očuvanju životne sredine, ističući svoju posvećenost ovom cilju. Svojim prisustvom na domaćem tržištu, kompanija Epson teži većoj ekonomskoj održivosti i pozitivnom uticaju domaćih kompanija na životnu sredinu.

S.K.

 
 TRŽIŠTE
Digitalna transformacija (2)

 PRIMENA
Potraga za devetom planetom

 NA LICU MESTA
Huawei razvojni centri u Finskoj
Reboot Infogamer 2017, Zagreb
Devoxx konferencija
Epson prezentacija
Šta mislite o ovom tekstu?

 KOMPJUTERI I FILM
Star Wars: The Last Jedi
Paddington 2
Ferdinand
Jumanji: Welcome to the Jungle
Filmovi, ukratko

 VREMENSKA MAŠINA
Amiga CDTV, Half-Life i King Kong

 PRST NA ČELO
Kraja nema, vratimo se na početak
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera