PHONE ZONE<>
122017<><>

Space Frontier

Zaposleni ste u svemirskoj agenciji i nedavno ste dobili neočekivano unapređenje. Upravni odbor je odlučio da krene u osvajanje vasione i baš vas je postavio na čelo razvojnog tima. Vaša prva raketa ne može ni da napusti Zemljinu orbitu, a kamoli da se domogne Marsa, koji je prvi na to do listi.

Raketu polako nadograđujete rezervoarima za gorivo i veoma je bitno da njihova iskorišćenost bude što veća. Tapom prsta o ekran odbacujete stari rezervoar i postavljate novi, ali morate da budete veoma oprezni. Zakasnela reakcija znači neminovnu eksploziju i gubitak ljudskih života i resursa, dok preuranjena reakcija ne proizvodi dovoljno ubrzanje i samim tim ne možete da dostignete željenu visinu.

Na Mars stižete posle puno pokušaja i tada vam se otvaraju novi vidici. Sledeća stanica je Evropa, Jupiterov mesec, na koju letite direktno sa Crvene planete. Udaljenost je veća nego prošli put, a stvari otežava to što se sada brinete o dva programa istovremeno. Sa Zemlje na Mars prebacujete koloniste, koji su neophodni za dobijanje novca, a na Marsu pokušavate da izgradite što moderniji šatl kako biste mogli da „dobacite” do Evrope. Inače, svaki let se novčano vrednuje, a rezultat zapisuje – što dalje otputujete, to ćete dobiti više novca, ali njega nikad nema dovoljno, pa ćete poletanja forsirati svom snagom. Igra je veoma zarazna, krase je svedene, ali simpatične tehničke karakteristike i toplo je preporučujemo.

Vladimir PISODOROV

 
Monument Valley 2
Darts of Fury
The Muscle Hustle
South Park: Phone Destroyer
Fencing Swordplay 3D
Space Frontier
Šta mislite o ovom tekstu?

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
87,71 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay,iTunes
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera