PHONE ZONE<>
122017<><>

South Park: Phone Destroyer

U osamnaestoj sezoni serije „South Park”, u epizodi „Freemium Isn’t Free”, autori su se na svoj prepoznatljiv način pozabavili fenomenom freemium igara za mobilne uređaje. Krug se konačno zatvorio, pošto je stigao South Park: Phone Destroyer, freemium igra sa njihovom zvaničnom licencom.

Phone Destroyer je tipična borbena igra zasnovana na skupljanju karata i neprestanom unapređivanju sve većeg broja junaka koje vodite. SP: PD vas ponovo stavlja u ulogu „novog klinca”, koji igra ovaj naslov preko svog mobilnog telefona, a brojni poznati likovi iz serije vas neprestano pozivaju da igrate još malo ili upozoravaju da igrate previše. Svaki PvE nivo ili PvP meč predstavlja prepoznatljivu wave offense bitku. U skladu sa energijom kojom raspolažete, birate željenu kartu (od pet nasumično ponuđenih koje su vam u ruci) i tako stavljate odgovarajuću jedinicu na bojno polje ili aktivirate magični efekat. Svaku jedinicu predstavlja poznati lik iz „South Parka” u nekom od tematskih kostima. Glavno ograničenje pri igranju jeste to što ne možete praviti duplikate – ne možete da na terenu imate dve varijante Kartmena, Stena ili Džimija, bez obzira na to što su u pitanju različite karte.

Karte su podeljene na pet tematskih celina, jednu neutralnu i četiri koje odgovaraju single player poglavljima igre, to su Divlji zapad, naučna fantastika, religija/mistika i fantazija. U zavisnosti od toga kojoj celini neka karta pripada menjaju se komponente za njeno unapređivanje, do kojeg dolazite otvaranjem školskih ormarića nakon svake uspešne bitke i paketićima karata koje mogu da budu nagrade ili da se kupuju za realan novac. Postoji pet klasa karata: tenkovi, ubice, borci, dalekometne jedinice i efekti (magije). Dok je ova podela bitna za osnovno funkcionisanje karata, većina njih ima dodatne efekte i u okviru svake klase postoje podgrupe, čije razumevanje je neophodno za uspešno igranje (pogotovo leteće jedinice i AoE efekti).

Phone Destroyer tehnički nije timesink, jer nema energije koja vam ograničava koliko puta ćete da pokrenete neki nivo, ali može da vam potroši mnogo vremena. Ko ima volje i želje može da igra (gotovo) u nedogled, farmujući karte i komponente. Čak i pre nego što pređete kampanju i vidite većinu komičnih dijaloga sa poznatim likovima, unapređivanje karata postaće previše sporo.

Dragan KOSOVAC

 
Monument Valley 2
Darts of Fury
The Muscle Hustle
South Park: Phone Destroyer
Šta mislite o ovom tekstu?
Fencing Swordplay 3D
Space Frontier

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
600 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay,iTuness
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera