PHONE ZONE<>
102017<><>

Fluenty

Ako je dotle došlo da morate da koristite pomoć AI rutine da biste odgovarali na tekstualne poruke, vrag je odneo šalu. Na prvi pogled, čini se da je Fluenty još jedna od onih aplikacija koje nude davanje „robotizovanih” odgovora, ali to nije tako. U pitanju je pametna aplikacija za „smišljanje” odgovora, koja u tom procesu „čita” ono što je pristiglo u vaš inbox. Autori kažu da je za pisanje upravljačkog algoritma upotrebljeno preko 700 miliona razmenjenih poruka, što je impozantan, ali savršeno neproverljiv broj.

Po pristizanju poruke, Fluenty se javlja info-oblačićem sa njenim sadržajem, ali i izborom načina odgovaranja. Dobićete uvid u generisan odgovor (njih nekoliko), kao i u spisak od deset fraza koje najčešće koristite. Naravno, tu je i klasično Reply dugme, preko kojeg pozivate tastaturu ako smatrate da ponuđeni izbor nije adekvatan. Najlepše od svega je što je aplikacija kompatibilna „pametnim” satovima, pa akcija može da se izvede i bez uzimanja uređaja u ruke.

Šta je downside? Ima ih nekoliko, a prvi je što program podržava samo najpoznatije aplikacija za komunikaciju. Na spisku su klasičan SMS, Google Hangouts, WhatsApp, Facebook Messenger i KakaoTalk, što je mali izbor. Sledeća važna stvar je da aplikacija nativno radi samo na engleskom govornom području, dok se u slučaju drugih jezika koristi MS Translate. Konačno, komunikacija ide preko naročitih servera i istina je da se tamo kriptuje, ali to je još jedna slaba karika u lancu. Lepa ideja...

Vladimir PISODOROV

 
Samsung Galaxy Note 8
Nokia 8
Motorola Moto Z2 Play i Force
Sony Xperia XZ1
(Huawei) Honor 9
LG Q6
Tinycards by Duolingo
On Second Thought SMS
Control Center IOS 11
Fluenty
Šta mislite o ovom tekstu?
Reverse Dictionary
Pronounce
Do!
DreamLab
Tennis Fitness
Home Workouts – No Equipment
Life Hacks: Make Your Life Easier

Platforma:
Android
Veličina:
10,37 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera