PHONE ZONE<>
082017<><>

Learn Multiplication Table – Fun game with panda

Tablica množenja ne samo da je esencijalna za učenje matematike u višim razredima, već je i jedna od retkih stvari iz ovog divnog predmeta koje će vam zaista zatrebati u svakodnevnim aktivnostima. Ali eto, neka deca ne žele da gledaju u tablicu kao takvu, da je memorišu i proveravaju svoje znanje uz njenu pomoć, ali ima app for that. Pošto je decu nemoguće odvojiti od telefona nehirurškim putem, premestiti učenje tablice množenja na taj uređaj je najpametnije rešenje, što ova aplikacija i nudi, uz veoma zanimljiv koncept hranjenja simpatične virtuelne pande u nadi da će Tamagotchi momenat povećati zainteresovanost mališana i premostiti kratak attention span.

Kao što smo rekli, zadatak je gajiti srećnu pandu, hraneći je redovno dok joj se ne popuni skala zadovoljstva. Jestivi artikli se kupuju poenima i kada nešto pazarite, sleduje vam simpatična animacija pande kako jede. Poeni se skupljaju kompletiranjem misija koje se svode na nekoliko zadataka množenja. Zadaci i brojevi koji figuriraju u njima su progresivno teži. Progresija i raznovrsnost su odrađeni odlično, verovatno po nekom principu efikasnog učenja množenja. Tu su i nezaobilazni ačivmenti koji se dodeljuju za broj zadataka, učinak u zadacima, broj aktivnih dana itd.

Ako ste u potrazi za aplikacijom koja će učiniti zanimljivim učenje tablice množenja vašem mališanu, možete se komotno odlučiti za igru sa pandom.

Srđan BRDAR

 
Nokia 5
Motorola Moto E4 Plus
Samsung Galaxy J5 (2017) i J7 (2017)
Sony Xperia XZ Premium i XA1 Ultra
Alcatel A3
Model Releaser
Diaro
Firefox Focus
Timbre
Video Star
Plotagon Story
Aivon
Wrappup
Learn Multiplication Table – Fun game with panda
Šta mislite o ovom tekstu?
Flowx

Platforma:
Android
Veličina:
4 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera