PHONE ZONE<>
082017<><>

Video Star

Aplikacija služi za izradu video-spotova. Koristi se po principu „uperi i snimaj”, a kako je natrpana goodiesima, upotreba je ekstremno zabavna i rezultuje fantastičnim snimcima. Treba istaći da autori na umu nisu imali izradu alatke za produkciju, iako postoji mogućnost naknadnog editovanja snimljenog materijala. No, pođimo redom...

Spotovi se izrađuju za muzičke numere uskladištene na memorijskoj lokaciji. Nakon što reprodukcija počne, možete da krenete sa performansom, snimajući se sami ili uz nečiju pomoć. Spot može da se zabeleži odjednom ili iz više „prolaza”, nakon čega kadrovi mogu da se spoje. Sada dolazimo do najvažnijeg dela – tokom snimanja, u realnom vremenu, aktivirate grafičke filtere kojima menjate izgled „scene”. Što su odabrani filteri otkačeniji, to je rezultat zanimljiviji, a izbor je veoma bogat. Akcija može da se uspori, klonira, dozvoljena je izmena boja, na raspolaganju su i okviri, ubacivanje teksta, čak i menjanje prikaza u stilu Prisme. Rezultati su zapanjujući, čak i kada video snimate sami, jer je interfejs programa tako izrađen da su sve opcije na dohvat ruke. Osim grafičkih, dozvoljeno je korišćenje i audio-efekata, mada je njihov broj simboličan. Gotov materijal može da se snimi na memorijsku lokaciju, pošalje na YouTube ili podeli sa zainteresovanima putem društvenih mreža.

Da biste otvorili pristup svim alatkama za editovanje i svim filterima (ima ih na stotine), autorima ćete morati da platite masnu nadoknadu.

Vladimir PISODOROV

 
Nokia 5
Motorola Moto E4 Plus
Samsung Galaxy J5 (2017) i J7 (2017)
Sony Xperia XZ Premium i XA1 Ultra
Alcatel A3
Model Releaser
Diaro
Firefox Focus
Timbre
Video Star
Šta mislite o ovom tekstu?
Plotagon Story
Aivon
Wrappup
Learn Multiplication Table – Fun game with panda
Flowx

Platforma:
iOS
Veličina:
141 MB
Cena:
besplatno + premijum opcije
Adresa:
videostarapp .com
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera