PHONE ZONE<>
082017<><>

Asphalt: Street Storm Racing

Skoro nije viđeno kako Gameloft „ljušti” korisnike svojom megapopularnom franšizom Asphalt. Samo čekamo dan kada će iz ove kompanije objaviti da prelaze na desktop tržište i pretenduju da uzmu tron serijalu Need for Speed. A upravo je ostvarenje kompanije EA Sports i poslužilo kao uzor za nastanak Asphalta, za koji možemo da kažemo da je besna arkada, fantastično tehnički upakovana i propraćena holivudskom produkcijom.

Ipak, Street Storm Racing donosi nešto novo i, umesto klasičnih trka, nudi person versus person drag komplement. Izlazite na crtu protivniku (maksimalno može da ih bude tri), trudeći se da što preciznije, šaltajući brzine i koristeći nitro, prvi prođete kroz cilj. Brži automobili = manji prostor za promenu brzine = veća šansa za grešku, a greške se ovde skupo plaćaju. Idete sa lokacije na lokaciju i obračunavate se sa gomiletinom protivnika, a sve zarad namicanja novca koji koristite za kupovinu boljih mašina i boljih delova. Naravno, ništa nije moglo da prođe bez „pimpovanja” izgleda automobila, koji su, uzgred, licencirani i veoma pažljivo probrani.

Iako je akcija jednostavna i svodi se na reflekse, u igri ćete najviše vremena provesti u garaži budžeći/opravljajući mašine i tweakujući im izgled. Tehničke karakteristike su fenomenalne, naročito grafika, pa možemo da kažemo da je Street Storm Racing na nivou prethodnih poglavlja u Asphalt serijalu.

Vladimir PISODOROV

 
Mini DAYZ
Run & Gun: Bandidos
Valerian: City of Alpha
Leap On!
Grand Prix Story 2
Asphalt: Street Storm Racing
Šta mislite o ovom tekstu?
Last Day on Earth: Survival
Infinity Loop
Real Car Parking 2017 Street 3D
Tentacles: Enter the Mind
SixSquares

Platforma:
Android, IOS
Veličina:
1,43 GB
Cena:
besplatno
Adresa:
iTunes,GooglePlay
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera