PHONE ZONE<>
072017<><>

Crushh

Aplikacija je digitalna „baba Vanga” koja ne proriče sudbinu, već pokušava da se bavi određivanjem kompatibilnosti između srodnih duša. Zanimljivo je što to može da bude neko iz porodice, simpatija ili prijatelj, a sve što treba da uradite, jeste da dozvolite „veštačkoj inteligenciji” pristup tekstualnim porukama.

Naravno, prvo ćete morati da prođete zaguljen proces registracije, koji podrazumeva i ostavljanje broja mobilnog telefona. Nakon toga, iz imenika birate željenu osobu i nakon kratkog čekanja, na ekranu se pojavljuje rezultat. On se daje u opsegu od 0 do 5, a najbolje je da bude u sredini – 2,5, jer to znači da se sa selektovanom osobom savršeno razumete/slažete. Po rečima autora programa, Crushh koristi napredan algoritam za analizu koji je u stanju da detektuje znakove interpunkcije, emotikone i različite fraze, i na osnovu toga donosi svoj sud. Ukoliko niste zadovoljni dobijenim rezultatom, možete da ga tweakujete ručno, jer algoritam uči i pri sledećem analiziranju (novih poruka) pokušaće da donese pravičniju „presudu”.

Crushh, nažalost, može da radi isključivo sa SMS-ovima, a instant mesindžere ne podržava. Isto tako, posao koji obavlja čini nam se kao gomila mambo-jumboa, s obzirom na to da ne postoji nijedan validan dokaz inteligencije pokretačkog enginea (šta reći na to da se svaki jezik tretira isto). Sva sreća pa autori od korisnika ne traže novac, inače bi bilo mnogo reklamacija i negodovanja. Probajte ako nemate pametnija posla.

Vladimir PISODOROV

 
ASUS ZenFone Live
Nokia 3310 (2017)
ZTE Blade A512
(Huawei) Honor 8 Pro
LG K10 (2017) i K4 (2017)
Hopper
WeDo
Family Locator (Life360)
Tally
KIDOZ
Taskzy
Screenshot Assistant
Hidden Microphone Detector
WiFi Spy Detector
Appetence – Slow Dating App
Crushh
Šta mislite o ovom tekstu?

Platforma:
Android
Veličina:
9,41 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera