PHONE ZONE<>
072017<><>

Tally

Ne volimo preterano aplikacije kao što je Tally – izazivaju zavisnost pre nego što kažete „keks”. Šalu na stranu, u pitanju je alatka koja će vam pomoći da pratite svoje stare/nove navike i da u svakom momentu dobijete informacije o napretku. Ukoliko propustite planiranu aktivnost Tally će vas ljubazno obavestiti o tome, a kada budete navikli da ga imate u blizini, bez njega više nećete moći.

Tally je multifunkcionalni brojač koji će strpljivo voditi računa o tome koliko ste puta umesto roštilja, za ručak jeli salatu, kada ste pročitali knjigu, da li ste se bavili sportom, koliko ste cigara popušili i tome slično. Najzanimljivije od svega je što svaki brojač dobija svoju „pločicu” u kojoj je naznačena poslednja aktivnost, broj preduzetih aktivnosti, a možete da pozovete i detaljnu statistiku koja će podatke „razložiti” na dane, nedelje, mesece... Podatke možete da pratite i uporedo, za sve definisane brojače, na raspolaganju je i vođenje dnevnika o aktivnostima, čak i mogućnost njihovog deljenja preko društvenih mreža i protokola za komunikaciju. Inače, svaki brojač označen je drugom bojom. Možete da mu nadenete ime po želji, te da naznačite do kada bi određena aktivnost trebala da traje (mogu da budu i beskonačne).

Nažalost, probna verzija programa donosi određene restrikcije, a najviše nam je zasmetalo što je moguće definisati svega tri brojača. Podatke nećete moći da bekapujete ni na servis Dropbox, kao ni da snimite izveštaje u formatu CSV.

Vladimir PISODOROV

 
ASUS ZenFone Live
Nokia 3310 (2017)
ZTE Blade A512
(Huawei) Honor 8 Pro
LG K10 (2017) i K4 (2017)
Hopper
WeDo
Family Locator (Life360)
Tally
Šta mislite o ovom tekstu?
KIDOZ
Taskzy
Screenshot Assistant
Hidden Microphone Detector
WiFi Spy Detector
Appetence – Slow Dating App
Crushh

Platforma:
iOS
Veliina:
67,2 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
iTunes
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera