NA LICU MESTA<>
072017<><>

HTC U11 promocija

Napravljen za savršene

1. jun

Kompanija HTC je i u Srbiji zvanično predstavila svoj najnoviji „flegšip” model – HTC U11. Ovaj pametni telefon dostupan je domaćim kupcima od kraja juna. HTC U11 nudi najnaprednije karakteristike viđene do sada u jednom pametnom telefonu, koje uključuju: HTC Edge Sense – sledeću generaciju interakcije dodirom sa telefonom; „tečni” dizajn površine – zadivljujući, jedinstveni dizajn koji odražava stil korisnika; HTC USonic – najnaprednije slušalice za potpuno ličan doživljaj zvuka sada imaju i sistem aktivne eliminacije buke; neverovatne kamere sa najvišom ocenom koju su nezavisni stručnjaci ikada dodelili nekoj kameri u pametnom telefonu; HTC Sense Companion, Google Assistant i Amazon Alexa pretvaraju vaš pametni telefon u još pametniji i korisniji uređaj. Sve zajedno, HTC U11 postavlja novi standard u vašim očekivanjima od pametnog telefona.

Na nezavisnom testiranju DxOMark4, HTC U11 je dobio najvišu ocenu do sada za kameru u pametnom telefonu. HTC-ov sistem optičke stabilizacije slike i super brzi autofokus, poput onog u DSLR aparatima, u svim uslovima osvetljenja omogućavaju kameri da pravi oštre fotografije i glatke video snimke. Poboljšana je i ekspozicija proširenim dinamičkim opsegom, a tu je i HDR Boost koji daje jasniju, balansiraniju sliku. Prednja kamera sada kombinuje visoku rezoluciju od 16 Mpx i našu UltraPixel svetlosnu osetljivost kako biste dobili vrhunske selfije i noću i danju. Takođe koristi moćnu HDR Boost tehnologiju i eliminaciju šuma kao i glavna kamera.

HTC U11 je prvi telefon sa mobilnom platformom Qualcomm Snapdragon 835 koji će naći u prodaji u svetu, pa tako i na našem tržištu. U pitanju je osmojezgarni procesor neverovatnih karakteristika, pa telefon ima izvanrednu autonomiju. HTC U11 ima 4 GB RAM-a i 64 GB prostora za čuvanje podataka, kao i mikro SD slot za dodatnu memoriju. Ovaj model takođe poseduje čitač otiska prsta za dodatnu bezbednost i privatnost.

S.K.

 
 NOVE TEHNOLOGIJE
Da li smo otkrili vanzemaljske megastrukture?

 TRŽIŠTE
Pružaoci cloud usluga

 NA LICU MESTA
PHP Srbija Conference 2017
Symphony jubilej
HTC U11 promocija
Šta mislite o ovom tekstu?
Vip Mobile jubilej
Konferencija „Intelektualna svojina i Internet”
Seminar „Think LEAN” (najava)

 KOMPJUTERI I FILM
Spider-Man: Homecoming
Valerian
Filmovi, ukratko

 SITNA CREVCA
Kako postati programer (10): relacione baze, prosleđivanje parametara funkciji, stack, heap, regex

 VREMENSKA MAŠINA
NAFTA, redov Rajan i GTA: San Andreas

 PRST NA ČELO
Lekcija iz poštovanja
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera