NA LICU MESTA<>
072017<><>

Symphony jubilej

Godina simfonije

1. jun

Kompanija koja je prošle godine, nakon San Franciska i Sarajeva, otvorila svoj razvojni centar u Beogradu, proslavom u svojim prostorijama na Senjaku obeležila je godišnjicu uspešnog poslovanja u Srbiji. Nakon samo godinu dana poslovanja u Beogradu, kompanija Symphony najavila je otvaranje novih razvojnih centara u Novom Sadu, Solunu, Sofiji i Skoplju.

Direktor kompanije Symphony Ivan Dragošan izjavio je: „Naša priča je započeta pre nešto više od godinu dana i sa velikim ponosom mogu reći da smo uradili odličan posao u ovom vremenskom periodu. Kada kažem odličan posao pre svega mislim na formiranje sjajnog tima koji je zaslužan za odličnu atmosferu i velike rezultate našeg rada gde smo se na pojedinim projektima poigrali sa krajnjim granicama primene IT-a, posebno u nekim interesantnim industrijama. Kada imate priliku provesti svaki dan sa ovim ljudima, vi se konstantno razvijate, uživate i postajete veoma srećni što radite na stvarima koje menjaju ovaj svet na bolje. Uspeli smo se u kratkom vremenu pozicionirati kao jedan od najpoželjnijih poslodavaca u našoj zemlji, a sve čestitke idu ljudima koji čine Symphony u Beogradu ovakvim kakav jeste. Nakon Beograda našu kulturu i filozofiju poslovanja ćemo primeniti i u gradovima regiona, jer nam je izuzetno važno da svaki naš razvojni centar funkcioniše kao zajednica. Smatramo da su na kraju dana odnosi, atmosfera i vrednosti koje ovakva zajednica ljudi nosi sa sobom neprocjenljivi.”

Neki od projekata na kojima se radi u Beogradu su pametni računari nove generacije koji u offline režimu omogućavaju pristup značajnim informacijama dostupnim na internetu, zatim projekti iz domena analize DNK i razvoja softverskih aplikacija za „taksi” vožnje za avione i brodove, kao i projekat izrade softvera neobične primene, koji koriste konstrukcioni inženjeri za potrebe planiranja optimalnog miniranja.

S.K.

 
 NOVE TEHNOLOGIJE
Da li smo otkrili vanzemaljske megastrukture?

 TRŽIŠTE
Pružaoci cloud usluga

 NA LICU MESTA
PHP Srbija Conference 2017
Symphony jubilej
Šta mislite o ovom tekstu?
HTC U11 promocija
Vip Mobile jubilej
Konferencija „Intelektualna svojina i Internet”
Seminar „Think LEAN” (najava)

 KOMPJUTERI I FILM
Spider-Man: Homecoming
Valerian
Filmovi, ukratko

 SITNA CREVCA
Kako postati programer (10): relacione baze, prosleđivanje parametara funkciji, stack, heap, regex

 VREMENSKA MAŠINA
NAFTA, redov Rajan i GTA: San Andreas

 PRST NA ČELO
Lekcija iz poštovanja
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera