PHONE ZONE<>
062017<><>

Battle Bay

Izgleda da je Rovio još jednom pogodio centar mete, iako se njihova najnovija akvizicija u potpunosti razlikuje od onoga na šta smo navikli i stavlja nas u središte online multiplayer akcije. Naime, nalazite se u ulozi kapetana nekakvog bojnog plovila budućnosti, a cilj vam je da rastavite neprijatelje na sastavne komponente ili zauzmete oblast označenu na mapi.

Iako smo pomislili da će izvođenje/sadržaj biti sveden i prilagođen mobilnim uređajima, Battle Bay bi zbog svoje kompleksnosti slobodno mogao da uplovi u vode „stonih” igara ne samo zbog toga što brodić možete da unapređujete i opremate dodacima kojih je na stotine, već i zbog toga što postoji levelovanje posade, od čijih naročitih sposobnosti u velikoj meri zavisi uspeh na bojnom polju. Ipak, bojno polje je promenljivo jer „jašete” talase koji se za tili čas ispreče između vas i potencijalne mete. Puce možete da prilagodite stilu igranja, pa pored klasičnih mitraljeza, to mogu da budu i minobacači, odnosno torpeda.

U isto vreme možete da posedujete više brodova i da ih odvojeno unapređujete ili da razmenjujete oružja i dodatke koji su modularni. Naravno, ne može se svako oružje postaviti na svaki brod, jer to zavisi od njihove klase. Ima ih čak pet (Enforcer, Defender, Shooter, Speeder i Fixer) i od njihovog izbora zavisi i vaša uloga za vreme partija. Zanimljivo je da je akcija prilično spora i da imate dovoljno vremena da upravljate, razgledate i pucate ka neprijateljima.

Vladimir PISODOROV

 
Get Me Outta Here
Crash Club
Dungeon, Inc.
Battle Islands: Commanders
Gladiator Heroes
What, The Fox?
Battle Bay
Šta mislite o ovom tekstu?
Charming Runes
World of Guns: Gun Disassembly
Star Wars: Puzzle Droids
Card Thief

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
484 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
iTunes,GooglePlay
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera