PHONE ZONE<>
052017<><>

Scanner for Me

Aplikacija je namenjena skeniranju dokumenata kako onih crno-belih, tako i u boji. Shodno tome, po okončanju procesa dobijena slika može da se „propusti” kroz jedan od tri dostupna filtera koji će rezultat „pretvoriti” u neku od ponuđenih vrednosti. Kreacije mogu dodatno da se obrađuju tako što ćete vršiti rotiranje prikaza, kropovati sadržaj, menjati intenzitet osvetljenosti... Komercijalna verzija omogućava i upotrebu markera kako bi se naznačili važni delovi teksta, pa čak i ubacivanje potpisa na slike.

Snimanje materijala obavlja se u JPG obliku i, osim u Camera Rollu, može da se obavi u „oblaku”, pošalje putem maila, prosledi na Twitter, Instagram, Facebook... Nisu sve mogućnosti dostupne u besplatnoj verziji, ali je i više nego dovoljno što postoji podrška za pohranjivanje u obliku klasičnih slika. Program podržava i slanje materijala na štampu (preko Wi-Fi konekcije) i u tom slučaju moguće je obaviti spajanje više skeniranih dokumenata u jedinstvenu PDF celinu.

Veoma nam se dopao podatak da Scanner for Me može automatski da obavlja proces skeniranja. Ova funkcija je aktivna po defaultu i podrazumeva da papir postavite na kontrastnu pozadinu i mirno držite mobilni uređaj iznad njega, dok tajmer na ekranu „ne iscuri”. Program obavlja automatsko prepoznavanje dokumenta i obeležava ga, a može i da posegne za blicem na kameri, u slučajevima kada osvetljenje nije odgovarajuće.

Vladimir PISODOROV

 
Huawei P10 Plus i P10 Lite
Samsung Galaxy S8
Samsung Galaxy Tab S3
Lenovo Moto G5 i G5 Plus
MyKi Pet
Focus Timer Reborn
Meteor – App Speed Test
Oversec
GlassWire – Data Usage Privacy
GrammarPal
Relaxing Sounds for Me
Scanner for Me
Šta mislite o ovom tekstu?
Libby
WebMD
Mali maturant
Depresija: razgovarajmo
Microstockr Mobile

Platforma:
iOS
Veličina:
66,1 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
iTunes
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera