PHONE ZONE<>
052017<><>

Indefinite: Interrogation Game

Igra ispitivanja je veoma inovativna ideja u svetu igranja na handheld ljubimcu, a pošto inovativne ideje na tržištu mobilnih igara predstavljaju zanemarljiv procenat ponude, ovoj igri valja posvetiti malo pažnje. U pitanju je potpuno tekstualna igra u kojoj je vaš cilj da brzo odgovarate na razna pitanja: komplikovanije je nego što zvuči i vraški je zanimljivo. Premisa glasi da nakon terorističkog akta nazvanog Incident u kom su, između ostalih, stradali šefovi svih država, novoformirana svetska vlada pokreće istragu, a vas privodi kao osobu od interesa.

Morate odgovarati na nasumično poređana pitanja koja imaju 4 random ponuđena odgovora. Pitanja se brzo i sukcesivno ređaju, i uz to ponavljaju u neodređenim razmacima. Poenta je u tome da na svako pitanje svaki put date identičan odgovor, što je ekstremno teško zato što vas brzina, količina i sama priroda pitanja ometaju u toj nameri. Da li ćete u momentu pomešati vaše sa sestrinim zanimanjem, ili ćete se prebaciti na odgovore iz prethodne partije, postoji mnogo šansi za neuspeh.

Nakon svake partije možete pročitati crnohumorno-uznemirujući izveštaj koji prikazuje šta su islednici zaključili iz vašeg iskaza. Izveštaji postaju sve bolji što duže izdržite i uvek se svode na isti zaključak, da vam je određeno neodređeno dugo zadržavanje u pritvoru. Odlična i zabavna igra za treniranje memorije.

Srđan BRDAR

 
RollerCoaster Tycoon Touch
Warp Shift
Smurfs Bubble Story
Tiny Miners
Indefinite: Interrogation Game
Šta mislite o ovom tekstu?
Piczle Lines DX
Super Tank Rumble

Platforma:
Android, iPhone
Veličina:
35 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay,iTunes
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera