PHONE ZONE<>
042017<><>

Shadowmatic

Ako ste igrali novi Resident Evil, sigurno ste (više puta) naleteli na zagonetku u kojoj je ispred izvora svetla potrebno postaviti neki predmet, kako bi njegova senka oformila potrebnu figuru i tako vam otključala vrata za napredak dalje. Shadowmatic preuzima opisanu mehaniku igranja i donosi stotinak nivoa koji su podeljeni na 12 oblasti.

Cilj ama baš svakog nivoa je da „pogodite” koju senku treba napraviti od predmeta u rukama. Možete da ga rotirate, „gurate” po dubini, ali ponekad i kombinujete sa drugim predmetom, što dodatno usložnjava posao. Za razliku od Capcomovog čeda, ovde nemate naznaku kako senka treba da izgleda i osuđeni ste na „pipanje” u mraku. Postoje dve vrste pomoći – igra će svojevrsnim sistemom toplo-hladno nagoveštavati kada se bližite rešenju ili se udaljavate od njega, ali se na to ne treba osloniti pošto se ovaj sistem aktivira vrlo retko. Druga pomoć su hintovi (ima ih četiri) koje kupujete za novčiće zarađene prelaskom nivoa. Prvi hintovi su obično zagonetke, da bi onaj poslednji konačno otkrio izgled predmeta i ispraznio vam buđelar. Igru krase izuzetne tehničke karakteristike, a posebno nam se svidelo što se oblasti relativno brzo smenjuju i tako razbijaju monotoniju. Nivoi nisu vremenski ograničeni (sva sreća), dok njihova težina fino oscilira od lakših ka težim. Besplatna verzija igre donosi svega desetak nivoa, dok ćete za punu verziju morati da izdvojite 3 dolara.

Vladimir PISODOROV

 
Atomic Super Lander
Gentleman Ninja
Beat Racer
Stellar Fox
Causality
Cosmic Express
Shadowmatic
Šta mislite o ovom tekstu?

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
315 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
shadowmatic .com
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera