PHONE ZONE<>
032017<><>

BattleSteps

Ideja je odlična! Aplikacija će pokušati da vas natera da se krećete, tako što će vas svakog dana „uparivati” sa različitim korisnicima i „zakazivati” obračune u pešačenju. Ko načini najviše koraka – pobeđuje, zavređuje trofeje, podiže iskustveni nivo i, kao krajnju nagradu, dobija zvezdice koje se troše za kupovinu emotikona, stikera i ostalih virtuelnih „dobara” u aplikaciji.

Sa protivnicima možete da razmenjujete poruke, da ih začikujete ili bodrite tokom okršaja, a tu su i rang-liste koje se osvežavaju na dnevnom nivou. Borbe traju po 12 sati i odigravaju se uvek u istom terminu: od osam sati ujutru, do osam sati uveče. Ukoliko imate neku od Fitbit fitnes narukvica, ili Appleov pametni sat, broj načinjenih koraka može da se sinhronizuje i preko njih, što znači da ne morate nositi telefon sa sobom po ceo dan. Zanimljivo je da, ukoliko aplikaciju koristi neko od prijatelja iz kontakt liste, možete da ih izazovete na duel i zapaprite im dan.

Sada o negativnim osobinama. Nažalost, BattleSteps je samo u osnovnom obliku besplatan. Pristup svim opcijama i podešavanjima plaća se na nivou mesečne/godišnje pretplate, koja nije jeftina (8/60 dolara). Postavlja se pitanje, nije li bolje za te pare pristupiti nekoj lokalnoj teretani, ili platiti časove nekog sporta? Priznajemo da ni jedno ni drugo neće biti zanimljivo kao BattleSteps, ali ćete barem biti u neposrednom kontaktu sa „protivnicima”.

Vladimir PISODOROV

 
Samsung Galaxy A3 (2017) i A5 (2017)
HTC Desire 825
Huawei MediaPad M3
ServeSpeed 3.2, RacquetTune 6.0, Tennis Camera 2.3.1, Tennis Serve Tracker 2.1.6
Toontastic 3D
Free Books & Novels
BattleSteps
Šta mislite o ovom tekstu?
Google Cloud Print
Sound Off Reborn 2017
Posture – be mindful

Platforma:
iOS, Android
Veličina:
62,3 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
www .battlesteps .com
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera