PHONE ZONE<>
032017<><>

Free Books & Novels

Ako ste hipster, onda je ovo biblioteka za vas! Da, to je tagline koji su autori prišili svom produktu, verovali ili ne. Autor aplikacije i vlasnik servisa je kompanija Inkitt, koja se trudi da uspe u biznisu izdavaštva i deklariše se kao najpošteniji izdavač. Koliko će pošteni biti, ne znamo, ali znamo da nam njihova Free Books & Novels aplikacija donosi mnoštvo besplatnih indie naslova, koje njihova ciljna grupa može da pročita pre nego što postanu kul.

Knjige su razvrstane po žanrovima i pri registraciji možete odabrati omiljene žanrove, kako bi knjigama iz tih žanrova bio dat prioritet u preporukama. Ubrzo ćete videti da su veoma zastupljeni geek žanrovi, poput SF-a, fantastike i horora, ali ima i drugih. U aplikaciji možete pretraživati knjige, podešavati svoj feed, skidati knjige za čitanje offline... Knjigama možete manipulisati, bookmarkovati strane i pasuse, podešavati font itd. Za sad su sve knjige na engleskom. Ako ste autor, možete se putem aplikacije prijaviti izdavaču, pa možda i vaših ruku delo osvane na recommended traci. Aplikacija baguje u radu i mnogo ljudi se žali na to. Ipak, ne smeta toliko da onemogućuje rad.

Aplikacija je zanimljiva, uspeva da ostvari sinergiju izdavačkog outleta i funkcionalnog alata za čitanje. Pomoću nje ćete verovatno naleteti na štivo po vašem ukusu, čak i ako niste hipster.

Srđan BRDAR

 
Samsung Galaxy A3 (2017) i A5 (2017)
HTC Desire 825
Huawei MediaPad M3
ServeSpeed 3.2, RacquetTune 6.0, Tennis Camera 2.3.1, Tennis Serve Tracker 2.1.6
Toontastic 3D
Free Books & Novels
Šta mislite o ovom tekstu?
BattleSteps
Google Cloud Print
Sound Off Reborn 2017
Posture – be mindful

Platforma:
Android, iPhone
Veličina:
24 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay,iTunes
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera