TEST OF TIME<>
032017<><>

Bill’s Tomato Game

Ako ste mislili da imate problema u ljubavnom životu, onda treba da upoznate paradajz po imenu Teri. Nakon što je uspeo da pobegne iz kandži prodavaca i ne skonča u šopskoj salati, Teri se vraća u kraj u kome je ubran, i saznaje da je njegovu dragu otela zla veverica koja živi na vrhu čarobnog drveta.

Od vrha stabla deli vas tačno sto nivoa, podeljenih u deset tematskih celina (svet igračaka, groblje, pustinja...), a cilj svakog je da prevedete Terija sa jednog kraja ekrana na drugi. Kako paradajz nema ni ruke, ni noge, prepušten je na milost i nemilost Njutnovim zakonima mehanike, koje ćete pokušati da ukrotite strateškim raspoređivanjem ponuđenih alatki po ekranu. Sve ovo veoma podseća na The Incredible Machine, ali u veoma pojednostavljenoj formi. Paleta pomagala je ovde daleko siromašnija i na raspolaganju su vam svega četiri: ventilator koji će oduvati paradajz u željenom smeru, dva tipa odskočnih platformi i barijera za sprečavanje otklizavanja. Naravno, svaki pad sa veće visine ili kontakt sa oštrim delovima scenografije, rezultovaće transformacijom u kečap.

Dodatan problem u ovoj malo poznatoj Psygnosisovoj igri su pokretne prepreke koje se konstantno pomeraju, pa prilikom kreiranja putanje do izlaza, morate voditi računa i o trenutku puštanja paradajza u pokret. Kao da sve ovo nije dovoljno teško, na svakom nivou imate ograničeno vreme i broj pokušaja za sprovođenje svojih zamisli u delo.

Darko MIHOKOVIĆ

 
Out Zone
Bill’s Tomato Game
Šta mislite o ovom tekstu?
Omega Fighter
Chip’s Challenge
Night Striker
Fightin’ Spirit

Platforma:
Amiga 500
Adresa:
goo .gl /SSptEY
Veličina:
570 KB
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera