PHONE ZONE<>
032017<><>

Evil Factory

Zla fabrika, ili bi možda prikladniji prevod bio Fabrika zla? Kako fabrika može da bude zla? Priča nam ukazuje da su zli vlasnici naslovne fabrike, koji verovatno tamo proizvode zlo ili neki njegov materijalni ekvivalent. Vlasnik je Kraken grupa, super-zlikovci, koje vaš lik treba da umlati u svojstvu uposlenika Internacionalne alijanse.

Kroz ovu simpatičnu retro arkadu vodiće vas „hendlerka”, putem razmenjivanja duhovitih opaski sa protagonistom. Igra je podeljena na epizode i svaki fajt je boss fajt. Svaka epizoda se sastoji iz nekoliko pojedinačnih borbi sa zaguljenim glavonjama, čije navike i slabe tačke morate otkriti kako biste ih dokrajčili. Krećete sa dinamitom i s vremenom dobijate pristup razornijem hardveru. Pobedom nad neprijateljima dobijate opremu i novac, kojima se opremate u dućanu. Zarađujete i neke plave/crvene tokene, koji vas oživljavaju/dopuštaju da resetujete nivo, pa ste njima ograničeni, osim ako ih ne kupite za IRL keš. Pikselizovana grafika je veoma simpatična i dobro urađena, muzika je u istom retro stilu, te sve zajedno evocira stare arkadne hitove i upotpunjuje doživljaj.

Zanimljiva razbibriga, istovremeno zahteva i reflekse i razmišljanje, ima dobru atmosferu i dozu humora. Evil Factory će sigurno primamiti sve igrače nostalgične za top-down retro akcijom.

Srđan BRDAR

 
Gunman Taco Truck
US Army Survival Training
Dream Defense
Tomb of the Mask
Evil Factory
Šta mislite o ovom tekstu?
Vampire: Prelude
WarFriends
Alien Path
Sky Dancer
Rogue Life
Lords of the Fallen

Platforma:
Android, iPhone
Veličina:
75 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay,iTunes
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2015. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 2.54
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjuteraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera