PHONE ZONE<>
022017<><>

NOISE

Sistem kreiranja muzike koji NOISE stavlja na sto, krajnje je neočekivan, ali i neobično zanimljiv. Umesto klasičnih traka (čitaj: kanala), instrumenata i specijalnih efekata, ovde je na meniju nešto što se zove modularno komponovanje. Zamislite matricu sastavljenu od blokova, od kojih svaki od blokova ima drugu boju, ali i namenu. Pritiskanje blokova proizvodi zvukove koji mogu da se snime i potom prenesu u glavnu matricu, odakle se aktiviraju po potrebi. Zbog toga, jedna ista numera može da zvuči na nekoliko različitih načina, ali to je tek početak...

U programu nema nota i oktava, već radite sa onim što se nalazi u matrici samog sempla. Na raspolaganju je ritmička oblast gde se nalaze zvukovi različitih žanrova i oblika. Pored toga, tri kolone u matrici rezervisane su za prateću melodiju, koja opet dolazi u različitim žanrovskim bojama. Tap prstom o naročiti blok u matrici proizvodi zvuk, držanje prsta aktivira sekvencu, a otkačene stvari se događaju kada probate swipeovanje. Prelazite između tonova i melodija i stvarate muziku koja veoma brzo poprima krajnji oblik. Pošto klasičnih nota nema, boje blokova donekle naglašavaju o kojem tipu zvuka se radi, ali je eksperimentisanje zapravo ono što program izdvaja od drugih izdanaka žanra.

Mnogi muzičari uzeli su učešće u stvaranju kategorija semplova za program. Od njihove raznovrsnosti u velikoj meri zavisi lepršavost krajnjeg rezultata. Paketi zvukova izuzetno su skupi, pogotovo ako ih je potpisao neki od poznatih autora.

Vladimir PISODOROV

 
Lenovo Yoga Book (Android + Windows)
Wonlex GPS kids watch Q50
Alcatel Pixi 4 (7)
AZ Ebook Reader
NOISE
Šta mislite o ovom tekstu?
Coloring Book for Me
Tennis Fitness
MoodCast diary
Picky
Trusted Contacts
Gboard – the Google Keyboard
Quartz
Learn Robotics Engineering
DRIVETRIBE
Coddy: World on Algorithm

Platforma:
iOS
Veličina:
96,3 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
roli .com
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera