PHONE ZONE<>
022017<><>

AZ Ebook Reader

Mobilni telefon, zbog čitavog niza faktora, nije adekvatna zamena za neki dedicated čitač elektronskih knjiga na bazi e-ink tehnologije. Zbog činjenice da su e-čitači deficitarni na našem tržištu, kao i zbog toga što za njih morate da platite nezanemarljivu sumu, i posle ih vučete svuda sa sobom, mnogi će se odlučiti da, iz ekonomskih i praktičnih pobuda, elektronske knjige ipak čitaju na mobilnom telefonu. AZ Ebook Reader nam donosi sve što je potrebno jednom adekvatnom programu za manipulaciju elektronskim knjigama. Podržava maltene sve formate u kojima možete držati digitalnu literaturu, uključujući epub, pdf, mobi, prc, djvu, cbr, cbz, umd, fb2, txt, html, rar, zip i OPDS. Tako da ćete pored onog što se smatra elektronskim knjigama u standardnim formatima, moći da čitate i arhive (recimo skenove spakovane u njih), sačuvane web stranice, i stripove u nativnom .cbz formatu.

Imate mnogo opcija, poput one da editujete dokumenta u nekim formatima, recimo mobi ili epub, da čuvate citate koji su vam se posebno svideli, obeležavate stranice u knjigama koje čitate, opciju pretrage teksta, poseban režim za čitanje u mraku i tako dalje. Takođe imate širok spektar opcija za podešavanje fonta, strane, komandi tokom čitanja i slično.

AZ Ebook Reader je kompetentna aplikacija koja će vam olakšati čitanje e-knjiga i odmeniti vaš elektronski čitač, ako vam on akutno, ili hronično nije pri ruci.

Srđan BRDAR

 
Lenovo Yoga Book (Android + Windows)
Wonlex GPS kids watch Q50
Alcatel Pixi 4 (7)
AZ Ebook Reader
Šta mislite o ovom tekstu?
NOISE
Coloring Book for Me
Tennis Fitness
MoodCast diary
Picky
Trusted Contacts
Gboard – the Google Keyboard
Quartz
Learn Robotics Engineering
DRIVETRIBE
Coddy: World on Algorithm

Platforma:
Android
Veličina:
19 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera