PHONE ZONE<>
022017<><>

Real Battle Simulator

Ah, dašak originalnosti – još jedna igra koja simulira bitke: komično je koliko ljudi na tržištu igara za mobilne platforme kradu jedni od drugih. Kada bi se sve ideje proglasile za open source, mislimo da se stopa knock-offova ne bi povećala.

Elem, ako ste već igrali neki od battle simulator naslova (stealth pun, jer sve te igre imaju battle simulator u naslovu), znate osnovnu premisu. Poređate svoje bojovnike u formaciju na vašoj strani bojnog polja, imajući u vidu raspored oponenta, i kliknete na taster za početak bitke, što i vaši i protivnički vojnici shvataju kao komandu za bezglavi juriš, pa kom opanci, kom obojci.

Real Battle Simulator donosi zanimljiv poligonalni vizuelni prikaz, rag doll fiziku, koja zaista daje šmeka, gomilu nivoa i jedinica za otključavanje, kao i nedeljne izazove koji donose nagrade. Valuta za otključavanje novih tipova jedinica su gemovi, a pre svakog nivoa dobijate određeni budžet u novcu kojim možete pazariti jedinice. Borbe su konfuzne, jer se zaista ne zna ko pije, a ko plaća, što, ukomponovano sa friendly fireom, daje dozu nepredvidivosti, pa vam je džabe taktika i otključan arsenal.

Svaki put kad treba da preuzmete zarađene gemove, igra će vas počastiti reklamom do 20 sekundi, koja se ne može skipovati do kraja, što stvarno nervira. Ova igra je zabavna razbibriga koja vas može zadržati simpatičnim prikazom i raznovrsnim pristupom bici, ali vas neće oduševiti.

Srđan BRDAR

 
Fruit Nibblers
Mechanicus
Angry Birds Blast
Evolution Planet
Super Mario Run
Turbo League
Star Wars: Force Arena
Tangled Up!
Real Battle Simulator
Šta mislite o ovom tekstu?
Battleship Lonewolf
Rocky

Platforma:
Android
Veličina:
35 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera