PHONE ZONE<>
012017<><>

Adobe Photoshop Sketch

Adobeov koncept kreativnog oblaka zaista počinje da dobija na smislu sa proširenjem čitave Adobe „franšize” na mobilne platforme. Potentna mobilna aplikacija Adobe Photoshop Sketch pravi je dokaz za ovo.

Ovaj mobilni biser namenjen je... slikanju sa četkicama, olovkama i sličnim alatkama. To znači da će veliki ekran mobilnog uređaja i bilo kakav stylus biti imperativ za potpuno uživanje. Na raspolaganju su razne vrste četkica, olovka, rad sa oblicima/šablonima. Kao i u stonoj verziji, možete odabrati gustinu poteza, pritisak četkice, prečnik, opacity i, naravno, boju. Tu je rad sa slojevima, a autori su obezbedili i pristup stock elementima i društvenoj mreži za umetnike, Behance. Posebna poslastica je slanje fajlova (sa sve lejerima) ka nekom PC/Mac komplementu, kako biste tamo nastavili započeto. Adobe je, kao i uvek do sada, uspeo da napravi proizvod koji će korisnicima olakšati život i „raditi posao” savršeno. Naravno, kao i sa svim Adobe proizvodima, valja voditi računa o tome da li je vaše čedo hardverski dovoljno moćno da se izbori sa svime što aplikacija baci pred njega.

Treba napomenuti i to da će aplikacija tražiti od vas da se ulogujete na vaš Adobe nalog, te da je shodno tome bitno i da budete onlajn. Tokom testiranja, Adobe ni u jednom trenutku nije tražio nikakve pare za aplikaciju. Ko bi rekao?

Miloš CVETKOVIĆ

 
Lenovo Moto Z + MotoMods
LG G5 SE
Wiko U Feel
Huawei Mate 9
MuscleMatics
ChronoSpin
Story of Life
iMigraine
Silk Paints
ALIVE Movie Maker
Adobe Photoshop Fix
Adobe Photoshop Sketch
Šta mislite o ovom tekstu?
PhotoScan by Google Photos
Noisli
Contextual App Folder
Fingerprint Gestures

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
45,48 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay,iTunes
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera