NA LICU MESTA<>
102016<><>

LG prezentacija

OLED elegancija

Beli dvor, 12. septembar

Premium OLED televizori, koje je kompanija LG predstavila ove godine svetskoj javnosti, konačno su stigli u Srbiju. Modeli OLED E6, C6 i B6 predstavljeni su u okviru manifestacije „24 sata elegancije”, događaja koji okuplja veliki broj eminentnih gostiju iz inostranstva, kao i Beograđane koji vole eleganciju i luksuz. Beograd je po šesti put zaredom bio domaćin ove manifestacije, u okviru koje su posetioci imali priliku da vide retke, kolekcionarske primerke oldtajmer automobila, kao i prestižne brendove iz različitih industrija, koji su sinonim za vrhunski kvalitet i tradiciju. Remek-dela kompanije LG, svojim elegantnim dizajnom i vrhunskim kvalitetom slike, koji ih čine prefinjenim i premium uređajima, savršeno su se uklopili u koncept događaja, prezentujući posetiocima potpuno novo i prestižno iskustvo gledanja televizije.

Sve nove modele televizora odlikuje dobro poznata OLED tehnologija, koja omogućava emitovanje savršene slike, bez obzira na ugao gledanja, zahvaljujući visoko razvijenoj tehnologiji samosvetlećih piksela. Ovi pikseli imaju mogućnost da se nezavisno aktiviraju i tako pruže prikaz neograničenog kontrasta i najtamnije crne boje, simbola prefinjenosti i elegancije. Takođe, svaki od novih uređaja poseduje i brojne druge karakteristike koje ga čine pravim tehnološkim čudom.

„Nakon brojnih pohvala i nagrada širom sveta, budućnost televizije konačno je doživela svoju premijeru u Srbiji u vidu tri remek-dela tehnologije. Zahvaljujući ovim premium uređajima, domaći ljubitelji kvalitetne slike imali su priliku da uživaju u nestvarno jasnim bojama i detaljima kakve samo OLED tehnologija može da pruži”, rekao je Youngnam Roh, predsednik regionalnog predstavništva kompanije LG Electronics.

S.K.

 
 TRŽIŠTE
Apple iOS 10

 PRIMENA
Svemirska sonda Juno

 NA LICU MESTA
IFA 2016, Berlin
LG prezentacija
Šta mislite o ovom tekstu?
BalCCon2k16
Schneider Electric i Orion Telekom prezentacija

 KOMPJUTERI I FILM
Storks
Inferno
Filmovi, ukratko

 SITNA CREVCA
Kako postati programer (1)

 VREMENSKA MAŠINA
GPS, Cyrix i 20 godina

 PRST NA ČELO
Kralj je mrtav! Živeo...
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera