PHONE ZONE<>
102016<><>

Current Stream

Iako je na početku krajnje jednostavna i svedena, ova hibridna verzija Pipe Dreama dobro će vam razmrdati sive ćelije. Igra ne zahteva brze reflekse i ne donosi vremensko ograničenje za kompletiranje nivoa, ali prelazak svih 200 „tabli” (podeljene su u četiri oblasti) podrazumeva dobru koncentraciju i nepodeljenu pažnju.

Cilj je, umesto vode, iz tačke „A” u tačku „B” sprovesti struju sa njenog izvora. On se ne nalazi nužno na jednoj od ivica ekrana, već može da bude i u njegovom centru, nekom od uglova, ali i na proizvoljnim lokacijama na „tabli”. Igračko polje je sačinjeno od naročitog broja šestougaonika, što je još jedna težinska razlika u odnosu na original. Pored toga, „potrošača” do kojih valja razvući kablove može da bude više i ako samo jedan ostane bez napajanja ne možete da pređete na sledeći nivo.

Usmeravanje struje obavlja se rotiranjem šestougaonika, a akciju je moguće sprovoditi i sa „potrošačima”. Izvora struje može da bude više i oni su jedina konstanta u igri – položaj ne može da im se menja i ne mogu da se rotiraju. Na početku su zadaci jednostavni, a igračko polje malo. Kako budete napredovali očekuje vas sve više i više šestougaonika, ali i račve, uzemljenja i tome slično. Igra sa grafičke strane nije ništa posebno, a sadrži i samo jednu prateću zvučnu numeru, pa sa tehničke strane ne možemo da kažemo da oduševljava. Ipak, u pitanju je zarazna mozgolomka koja dugo može da vas drži uz ekran.

Vladimir PISODOROV

 
Sacred Legends
He-Man – Tappers of Grayskull
Badland 2
Saber’s Edge
Kubo: A Samurai Quest
Vovu
Marble Woka Woka
Current Stream
Šta mislite o ovom tekstu?
Magic Mansion
Pocket Mortys

Platforma:
Android
Veličina:
27 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera