PHONE ZONE<>
072016<><>

Expense IQ

Trošenje novca je zaraznije od najtežih narkotika, a novci se ne generišu lako. Svakom od nas bi dobro došao lični knjigovođa, ako ni zbog čega drugog, onda zbog eventualne uštede kojom ovaj vid kontrole može da rezultuje.

Nekadašnji Easy Money preimenovan je i presvučen u Expense IQ, prilično korisno rešenje za praćenje vaših prihoda i rashoda. Najpre treba da definišete izvore novca, a nakon toga unosite svaki prihod/rashod i aplikacija vrši obračun stanja. Posebna poslastica u ovakvom sistemu je, naravno, njeno visočanstvo statistika. Od kategorija na koje možete trošiti novce ovde je prisutno maltene sve, dok su za prihode rezervisane samo dve (pokloni i stalni prihodi), mada vam niko ne brani da dodajete sopstvene. Izveštaji koje nudi aplikacija zaista su temeljni i informativni, a postoji i grafički prikaz. Tu je i podrška za više valuta u okviru jednog računa, a nije izostala ni obavezna podrška za ostavljanje podataka u oblaku. Takođe, izdvojili bismo i podsetnik za račune kao vrlo korisnu opciju. Što se valuta tiče, aplikacija ih podržava preko 150. Naravno, svaki račun i unos možete propratiti i fotografijom. Expense IQ vam može pomoći u praćenju finansija, a samim tim i u njihovoj boljoj organizaciji.

Aplikacija je besplatna, a svojim jednostavnim i veoma preglednim interfejsom ne predstavlja komplikovano rešenje. Ostaje vam, jedino, da imate novac, kako biste pametnije raspolagali njime.

Miloš CVETKOVIĆ

 
CAT S60
Coolpad MAX
LG G5
DinnerTime Plus
World Around Me
Expense IQ
Šta mislite o ovom tekstu?
TED
VPN Easy
Cinematics: The Movie Guide
Science Journal
Spaces – Small group sharing
CamScanner
aktiBMI
Card Case: Share cards nearby

Platforma:
Android
Veličina:
15 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera