NA LICU MESTA<>
052016<><>

Otvaranje Symphony kancelarije u Srbiji

Posao iz snova?

Beograd, 12. april

Srpsko tržište postaje bogatije za još jednu IT kompaniju svetskog glasa. Symphony (ranije DevLogic) je internacionalna kompanija koja sa velikim uspehom posluje u domenu razvoja inovativnih softverskih rešenja za proizvode najsavremenije svetske tehnologije. Kompanija posluje punih deset godina, a njene kancelarije se nalaze u San Francisku, Amsterdamu i Sarajevu.

Filozofija kojom se ova kompanija vodi jeste angažovanje najboljih i najtalentovanijih kadrova, kojima će pružiti vrhunski poslovni ambijent, kao i mogućnost rad na atraktivnim projektima, kako bi pokazali kreativnost u pravom svetlu. Symphony ima visoke kriterijume selekcije svojih zaposlenih, jer im je cilj kvalitet a ne brojnost zaposlenih. Pored stručnosti zaposlenih, kompanija Symphony stavlja akcenat na izgradnju i negovanje dobrih međuljudskih odnosa i održavanje zdrave radne atmosfere, kroz jačanje timskog duha.

Kompanija je pripremila za buduće članove tima moderan i jedinstven prostor za rad o kome verovatno svaki zaposleni sanja kao i radnu atmosferu koja će učiniti da svaki zaposleni dolazi na posao sa osmehom na licu. Ono što se očekuje od zaposlenih su posvećenost u svakodnevnom radu i uklapanje u radni koncept koji je Symphony izgradio u prethodnih deset godina. Pored standardnog radnog prostora, zaposleni će na raspolaganju imati i deo za opuštanje i rekreaciju koji, između ostalog, obuhvata bazen, teniski teren, teretanu, salu za fitnes, saunu, salu za video igre i sobu za meditaciju.

S obzirom na to da je Srbija prepoznata kao tržište velikog potencijala IT sektora, kompanija Symphony ima plan da kroz svoje poslovanje unapredi postojeće standarde u ovoj industriji. Stručnjaci iz oblasti IT-ja imaće jedinstvenu priliku da se zaposle u kompaniji koja postavlja najnovije trendove i svakodnevno implementira inovativne tehnike u kreiranju atraktivnih softverskih rešenja.

S.K.

 
 TRŽIŠTE
Amazon Web Services

 PRIMENA
Tesla Model 3

 NA LICU MESTA
HP Konferencija
Sagin „Korzo tehnologija”
Otvaranje Symphony kancelarije u Srbiji
Šta mislite o ovom tekstu?
ComputerLand promocija DJI i Airwheel
ComputerLand promocija Dark Souls III
13. „Noć muzeja”, najavna konferencija
Resonate 2016
DigitalDay 2016 (najava)

 KOMPJUTERI I FILM
Captain America: Civil War
X-Men: Apocalypse
Filmovi, ukratko

 SERVIS
Linux server za početnike (6)

 VREMENSKA MAŠINA
Kutunjo, Krop i Kadirov

 PRST NA ČELO
Brojke ne lažu
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera