TEST OF TIME<>
112015<><>

Hostages

Francuski Infogrames je, u nameri da egzotiku bliskoistočnih talačkih kriza osamdesetih godina dovede u Pariz, napravio igru Hostages (1988), u kojoj neimenovana teroristička organizacija drži taoce u nekoj od prestoničkih ambasada.

U akciji oslobađanja talaca upravljate šestočlanim elitnim odredom francuske žandarmerije (ne onim iz San Tropea) kroz tri segmenta igre. Prvi deo se odvija na ulici dok vodite trojicu snajperista do pozicija u zgradama preko puta ambasade. Pritom pokušavate da izbegnete reflektore koji šaraju ulicom jer će vas u protivnom teroristi počastiti kišom metaka. Ako uspete da makar jednog snajperistu dovedete do pozicije, počinje drugi segment igre – prebacivanje preostala tri člana tima sa krova u unutrašnjost zgrade. Upravljajući istovremeno žandarmom koji se spušta niz zid i snajperistom preko puta, morate pronaći put do pravog prozora uz neutralizaciju silueta terorista koji se pojavljuju na drugim prozorima.

Upadom u zgradu kreće poslednji deo igre koji se odvija u prvom licu. U spletu hodnika i kancelarija trospratne ambasade potrebno je pronaći sve taoce i odvesti ih (po mogućstvu žive) do sigurne sobe. Posebno se čuvajte zatvorenih vrata jer iza njih teroristi iskaču poput čupavca iz kutije, neretko u zagrljaju sa taocem. Postoji nekoliko nivoa težine koji se razlikuju po vremenskom limitu, broju terorista i talaca, te brzini reakcije terorista pri napucavanju u poslednjem delu igre.

Darko MIHOKOVIĆ

 
Racing Hero
Hostages
Šta mislite o ovom tekstu?
Jumpman
The Next Space
Livingstone, I Presume?
Asterix and the Magic Cauldron

Platforma:
Amiga 500
Adresa:
goo .gl /TUL7ZP
Veličina:
447 KB
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera