PHONE ZONE<>
062015<><>

Swipe Basketball 2

Od titule najboljeg basketaša deli vas 75 nivoa na kojima ćete uz pomoć svojih saigrača pokazati protivnicima sve svoje kvalitete. Kampanja je izdeljena na sekcije na čijim se krajevima nalaze bossovi koje je potrebno pobediti u „jedan na jedan” obračunima.

Na raspolaganju su jednostavni potezi: dribling u levu ili desnu stranu, lažiranje šuta, zakucavanje, skok u odbrani... Sve komande izdaju se svajpovanjem prsta i nisu teške za savladavanje. Protivnike pobeđujete postizanjem određenog (unapred definisanog) broja poena ili čuvanjem razlike do isticanja vremena. Svaka pobeda donosi novac i iskustvene poene koji se koriste za kupovinu poboljšanja, kao i opreme koja utiče na boostovanje performasi.

Do direktnih obračuna sa „čuvarima oblasti” dolazite kompletiranjem posebnih zadataka. Takmičite se u šutiranju trojki, „pucanjem” na koš sa različitih pozicija, a bićete u obavezi i da postignete određeni broj koševa zaredom kako biste prošli dalje. Istovremeno možete angažovati do pet igrača koji se međusobno razlikuju po brzini, šuterskom afinitetu, kvalitetu igre u odbrani i slično. Igrači u svakoj sekciji mogu da odigraju određen broj mečeva i energija im se obavlja tek pošto eliminišete glavnog baju te ih je potrebno rotirati i koristiti ravnomerno. Swipe Basketball, pored velike zaraznosti, donosi i simpatične tehničke karakteristike, a najviše se izdvaja cratno-stripska grafika koja podseća na naslove pisane za konzolu Wii.

Vladimir PISODOROV

 
Sky Punks
Big Hero 6 Bot Fight
Must Deliver
The Paris Dossier
Plunder Pirates
Magic Rush: Heroes
Sporos
Alien Creeps
Tiltagon
Swipe Basketball 2
Šta mislite o ovom tekstu?

Platforma:
Android
Veličina:
72 MB
Cena:
besplatno
Izvor:
Google play
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera