PHONE ZONE<>
052015<><>

OneContact

Ako se ne održava redovno, lista kontakata u bilo kom Android uređaju brzo počinje da liči na džunglu sastavljenu od nepovezanih podataka. Višestruki unosi i nepotpuni kontakti pojave su koje najviše nerviraju, a kako se sve to skladišti na praktično neograničenom memorijskom prostoru pojava dobija oblike pandemije. Da stvar ne biste „peglali” ručno i tako gubili dragoceno vreme, predlažemo da probate besplatan program OneContact.

Nakon što izvrši analizu imenika, OneContact će vam predložiti moguće akcije, ali i predočiti statistiku detektovanih grešaka. Prepoznaju se višestruki unosi koji sadrže iste brojeve telefona, potom kontakti koji imaju isto ime i prezime, a pojavljuju se više puta, itemi uskladišteni bez broja telefona, kao i kontakti bez broja telefona i email adrese. Kao lek, nudi se mogućnost spajanja kontakata uz čuvanje svih zatečenih informacija, odnosno njihovo potpuno uklanjanje iz memorije. Iako će program obeležiti sporne kontakte i izlistati ih na ekranu, ne postoji mogućnost ručnog preduzimanja akcija već se sve obavlja automatski. Po principu „sve ili ništa”.

S obzirom na primenjeni sistem rada, nije isključena pojava grešaka, pa su autori ostavili mogućnost bekapovanja VCF baze podataka. Nažalost, ukoliko se ne budete odlučili za kupovinu Pro verzije programa (košta 0,80 dolara), nećete imati priliku da vršite povraćaj podataka iz samog programa. Nije u pitanju nepremostiv problem, ali stvara neugodnost.

Vladimir PISODOROV

 
Sony Xperia E4
LG Spirit H440n
LG G Flex 2
HTC One M9
Lenovo S90 Sisley (Dual SIM)
EveryCircuit
Lumosity
FiiNote
Hibernation Manager
Sounds: The Pronunciation App
Flush – Public Toilet Finder
Cram – Reduce Pictures
Slack
OneContact
Šta mislite o ovom tekstu?
Tiny Call Confirm Plus

Platforma:
Android
Veličina:
155 KB
Cena:
besplatno
Izvor:
Google play
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera