PHONE ZONE<>
022015<><>

Battle of Heroes

Nakon svih onih „iskačućih” reklama, nema šanse da niste čuli za Clash of Clans ili barem Boom Beach. Nema tog vlasnika Androida koji nije pokušao da se oproba kao poglavica sela i svoje podanike povede putem slave i bogatstva. Ako vam se premisa dopala, onda nema razloga da ne probate Battle of Heroes – Ubisofotvu verziju Supercellovog mega-hita.

Evagarom, fantazijskom zemljom koja postoji od vajkada, zavladala je neka mistična sila koja je koruptovala živalj, a njene šampione poslala u opijajući san. Vi ste jedini koji i dalje mrda i imate zadatak da oformite bazu operacija i krenete polako sa vraćanjem onog što vam pripada. Baš ovde se krije osnovna razlika u odnosu na Clash of Clans i slične igre – na raspolaganju vam stoje heroji koji su direktno pod vašim uticajem. Minione i dalje možete spawnovati i oni se ponašaju kao muve bez glave, napadajući ono što misle da je od taktičke važnosti. Prikupljanjem iskustvenih poena dižete moći herojima, a tu je i boostovanje magija, pa čak i upotreba napitaka. Naravno, sve prilagođeno igri „u pokretu”.

Borbe su relativno kratke i od vas zahtevaju ispunjavanje različitih zadataka. Uništi neprijateljsko utvrđenje, eliminiši određeni broj vojnika, ne upotrebi više od naznačenog broja miniona i tako dalje. Svaki nivo donosi tri potencijalne zvezdice koje se koriste za otključavanje novih misija.

Vladimir PISODOROV

 
SimCity BuildIt
Battle of Heroes
Šta mislite o ovom tekstu?
Gunbrick
Looney Tunes Dash!
Rival Stars Basketball
Punch Boxing 3D
Duet
Hill Climb Racing
Redhed Redemption
Bear Winter

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
81 MB
Cena:
besplatno
Izvor:
Google play, iTunes
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera